Raksystems 30 vuotta!

Hyvä yhteistyö kehittää liiketoimintaa ja luo edellytyksiä toiminnan sujuvuudelle – Raksystems ja Somic

Somicin ja Raksystemsin yhteistyö alkoi jo vuonna 2005. Keskustelut yhteistyöstä aloitettiin sillä kulmalla, miten Somic voisi auttaa raksilaisia asiakaspalvelun kehittämisessä. Pian yhteistyötä on tehty jo 15 vuotta, ja asiakaspalvelua sekä kommunikointiin liittyviä ICT-ratkaisuja on kehitetty paljon yhdessä: luotu edellytyksiä toimintamme sujuvuudelle.

Yhteistyöllä tavoitettavuuden parantamista

Lyhykäisyydessään Somic tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä ICT-palveluita aina asiakasrajapinnan hoitamisesta IT-tukeen saakka.

Yhteistyö Somicin kanssa on auttanut meitä keskittymään olennaiseen – asiakkaiden palvelemiseen parhaalla mahdollisella tavalla sekä varmistamaan edellytykset liiketoiminnantamme sujuvuudelle.

Avoimuus ja tekemisen meininki näkyvät myös yhteistyökumppanin suuntaan

Tekemisen meininki ja luottamus ovat olleet tärkeitä tekijöitä yhteistyössä.

”Raksystemsin kanssa yhteistyö on rakentavaa, hedelmällistä sekä välitöntä. Pitkä historia raksilaisten kanssa on auttanut meitä löytämään sopivat ratkaisut, jotka vastaavat juuri heidän tarpeisiinsa.” Eero Taipale, Somicin toimitusjohtaja korostaa.

15 vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon

Tekniikka on kehittynyt huimasti viimeisen viidentoista vuoden aikana. Vuosia takaperin kansainvälinen toiminta olisi aiheuttanut ylimääräistä pohdintaa, mutta tänä päivänä tekniikka mahdollistaa palveluiden skaalaamisen kotimaan rajojen yli.

Olemme myös kasvaneet henkilökuntamme sekä palvelutarjoaman osalta viime vuosien aikana. Yhtä lailla asiakasmäärät ovat kasvaneet, ja tarpeet sitä myötä muuttuneet.

”15 vuoden yhteistyön aikana on ehtinyt tapahtua paljon. Raksilaisia oli aluksi noin 100 ja nyt päälukumme hipoo jo 400. Somic on ollut mukana tukemassa kasvuamme, tuoden näkemystä erityisesti asiakaspalveluun. Syvä ymmärrys liiketoiminnastamme ja tarpeistamme, ovat ehdottomasti pitkän yhteistyön etu. Mutkaton toiminta luo hyvät edellytykset liiketoimintamme kehittämiselle.” Raksystemsin varatoimitusjohtaja, Hannu Lankinen, kertoo.

Tulevaisuuden tarpeisiin valmistaudutaan yhdessä

Kansainvälistyminen ja yritysostot asettavat toiminnassamme isot saappaat myös yhteistyökumppaneidemme jalkaan. Liiketoimintaa on tarkoitus kehittää ja kumppanuudet ovat erityisen tärkeässä roolissa, kun kasvua haetaan.

Pitkäaikaisissa kumppanuuksista strategisia toimenpiteitä ja toiminnan kehittämistä on helpompi tehdä, kun liiketoimintamme on tuttua molemmille osapuolille.

Raksystemsin ja Somicin yhteistyön keskiössä on edelleen asiakaspalvelun ja siihen liittyvien ICT-ratkaisujen kehittäminen, aivan kuten yhteistyön alkumetreillä.

Raksystems Insinööritoimisto Oy perustettiin helmikuussa 1989 yrityksen toimitusjohtaja Marko Malmivaaran sekä Mikko Juvan ja Jyrki Lehdon toimesta.

Kolmen diplomi-insinööriopiskelijan perustamasta rakennusalan messuja tuottavasta yrityksestä on kasvanut melkein 340 henkeä työllistävä Suomen johtava kiinteistöjen kuntotutkimuksiin ja asiantuntijapalveluihin keskittynyt yhtiö.

Juhlistamme vuoden 2019 ajan yrityksen 30-vuotisjuhlavuotta muistelemalla Raksystemsin historian merkittäviä vaiheita, työntekijöitä, hetkiä ja arvoja.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp