Energiansäästöviikko

Energiatehokkuus on meille tärkeä asia, joten osallistumme jälleen Energiansäästöviikolle!

Raksystems osallistuu jälleen Energiansäästöviikolle, jossa kampanjoidaan järkevän energiankäytön puolesta. Kampanjaan osallistumisella Raksystems haluaa kannustaa myös asiakkaitaan sekä yhteistyökumppaneitaan energiatehokkuuteen sekä viestiä sen merkityksestä. Viikon aikana viestimme energiatehokkuuden merkityksestä ja annamme vinkkejä energiatehokkaampaan elämään.

Joka vuosi kampanja järjestetään viikolla 41 ja kohdistetaan eri kohderyhmille. Tänä vuonna kohderyhmä on taloyhtiöt ja niiden asukkaat. Taloyhtiöiden energiakustannuksista kuluu hukkaenergiaan jopa lähes kolmasosa. Energiansäästöviikolla Raksystems pyrkii neuvomaan asiakkaitaan kohti parempaa energiankulutusta ja kiinnittää myös erityistä huomiota omaan energiankäyttöönsä.

Energiankulutus mietityttää kotitalouksia

Lämmitettyä huonetilaa kohden käytetty lämmitysenergian määrä on laskenut viimeisen 30 vuoden aikana noin puoleen. Tämä selittyy rakennusten paremmalla eristystasolla sekä kerros- ja rivitaloasumisen yleistymisellä. Tosin sähkönkulutus on likimain viisinkertaistunut samassa ajassa aiheuttaen kasvua energian kokonaiskulutuksessa ja kasvun odotetaan jatkuvan tulevaisuudessakin.

Energian säästöpotentiaalia kuitenkin löytyy ja energiatehokkuus on aihe, jota yhä useampi asunnonomistaja Suomessa miettii. Kotitalouksissa merkittävin energiasäästö saadaan aikaan käyttämällä energiatehokkaita lämmitysjärjestelmiä ja parantamalla lämpöeristyksiä.

Tervetuloa mukaan Energiansäästöviikolle!

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp