Hyvinvoivat työntekijät parhaan palvelun takana

Tärkeä voimavara Raksystemsin menestymiselle ovat työntekijät ja heidän hyvinvointinsa. Hyvinvoivat työntekijämme pystyvät antamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Raksystemsin yksi tärkeimmistä arvoista onkin tekemisen meininki. Jotta työntekijät ovat motivoituneita, intohimoisia sekä energisiä tekemänsä asian puolesta, on huolehdittava heidän työhyvinvoinnistaan. Työhyvinvointi takaa, että he jaksavat panostaa asiakkaiden puolesta ja antavat aina hiukan enemmän, kuin mitä heiltä odotetaan.

 

Hyvinvoiva joukkue antaa parasta palvelua

Tekemisen meiningin kautta kannustamme työntekijöitämme keskinäiseen arvostukseen ja kunnioitukseen. Hyvinvoiva joukkue jaksaa paremmin ja palvelee asiakasta tehokkaammin. Työntekijämme venyvät ja pystyvät antamaan parasta palvelua, koska he viihtyvät työssään.

Tyytyväiset asiakkaat motivoivat joukkuettamme tekemään aina parhaansa.  Vastaamme asiakastiedusteluihin nopeasti ja hoidamme työmme alusta loppuun ammattitaitoisesti.

Yrityksen sisällä panostetaan henkilöstön hyvinvointiin mm. vuotuisilla työhyvinvointia ja me-henkeä parantavilla yhteisillä päivillä, jolloin teemme osastoa kiinnostavia asioita koskenlaskusta aina kasvohoitoihin ja ulkomaan reissuihin saakka. Yritys kannustaa myös itsensä jatkokouluttautumiseen ja kannustaa osallistumaan oman alan koulutuksiin tai esimerkiksi parantamaan esimiestaitoja erillisellä koulutuksella.

Työterveyshuollon fysioterapeutti auttaa myös oikeiden työasentojen ja -välineiden käytössä, jotta ennaltaehkäistään vääristä työtavoista aiheutuneita fyysisiä ongelmia. Vantaan toimipisteellä vierailee myös urheiluhieroja kuukausittain.

Lisäksi yritys järjestää henkilöstölle säännöllisin väliajoin koulutuspäiviä, jolloin saamme vinkkejä esim. myyntiin, asiakaspalveluun, yleiseen jaksamiseen ja hyvinvointiin ja samalla saamme viettää aikaa yhdessä luentojen ja hyvän ruoan parissa. Viimeisten vuosien aikana olemme saaneet Hellän dynaamista koulutusta filosofi Esa Saariselta jo usean koulutuksen verran. Kaiken kruunaa tietysti yrityksen omat juhlat, esim. pikkujoulut.

 

Suomalaista hyvinvointia

Raksystems on täysin suomalaisomisteinen yritys, joka tuottaa kotimaisia palveluita ja työllistää eri alan ammattilaisia Suomessa. Tämän takia olemmekin saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnuksen. Panostamalla työntekijöidensä hyvinvointiin Raksystems auttaa rakentamaan suomalaisista terveempää kansaa!

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp