Kanta-Hämeessä vahvaa ja monipuolista osaamista

Raksystemsillä on vahva tausta Hämeenlinnassa, jossa sillä on ollut toimisto jo yli 15 vuoden ajan, aina vuodesta 2002 lähtien. Tällä hetkellä Hämeenlinnan toimistolla työskentelee kuusi henkilöä.

Kanta-Hämeen yksikkö tarjoaa erilaisia asuntokauppaa tukevia palveluita, kuten kuntotarkastuksia ja kosteuskartoituksia sekä isojen kiinteistöjen kuntoarvioita. Kanta-Hämeessä tehdään myös energiapalveluita sekä rakennuttamista ja valvontaa uudis- ja korjaushankkeisiin. Lisäksi Hämeenlinnasta saa nykyisin myös korjaus- sekä uudispuolen suunnittelua, josta vastaa Riku Aaltonen. Aluetoimisto laajeni syksyllä 2017, kun se muutti uusiin tiloihin Kasarmikadulle. Laajentumisen tarkoituksena on tarjota paikallista osaamista aina koko kiinteistön elinkaaren ajan.

Yksi Kanta-Hämeen pitkäaikaisimmista työntekijöistämme on mm. asuntokaupan palveluita tekevä Timo Niskanen, joka on ollut Raksystemsin palveluksessa jo vuodesta 2003 alkaen. Niskasen lisäksi Hämeenlinnassa kuntotarkastuksia tekevät esimerkiksi Markku Juutila sekä Jouko Hurjanen. Koko Hämeenlinnan toimipisteemme väellä on vankkaa osaamista alalta sekä Raksystemsillä työskentelystä.

”Hämeenlinnan toimisto on yksi Raksystemsin suurimmista aluetoimistoista. Hämeenlinna on tasaisesti kasvava kaupunki, joten töitä täällä sekä lähikunnissa riittää. Yrityksemme toimistojen välillä on hyvä yhteishenki ja auttamisen halu. Jos meillä on paljon työtehtäviä, on helppo pyytää kollegoilta apuja muilta paikkakunnilta”, kuntotarkastajamme Jouko Hurjanen kertoo Raksystemsin toimipisteiden välisestä yhteistyöstä.

Hämeenlinnan toimisto

Kasarmikatu 23
13100 Hämeenlinna

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp