Kodin radonmittaus alekoodilla nyt tavallistakin edullisemmin

Radonin haitallisuus terveydelle on yhä uutta tietoa monelle suomalaiselle. Radonin yhteys keuhkosyöpään on kuitenkin tunnistettu monissa tutkimuksissa.

Radonmittaus on edullinen kodin tutkimus, ja joulukampanjamme ansiosta nyt entistäkin edullisempi.

Verkkokaupastamme yksityisasiakkaat saavat nyt alekoodilla ”joulu” 10 prosentin alennuksen yhden, kahden tai kolmen STUK-hyväksytyn perusradonmittauspurkin paketeista. Pakettien ohjevähittäishinnat ovat 48 euroa, 88 euroa ja 126 euroa.

Esimerkiksi alle 100-neliöisen asunnon mittaamiseen riittää yksi radonmittauspurkki, jos asunnossa on yksi kerros ja talon perustukset sekä ilmanvaihto ovat samat koko asunnossa. Mittauspaketin hinnaksi jää alekoodilla 43,20 euroa. Paketin hintaan kuuluu tulosten analysointi  ja sähköpostitse toimitettava laboratorion loppuraportti.

Alennusta koodilla 4.12.2022 saakka

Radonmittaus kannattaa tehdä myös kotona etenkin korkean radonriskin alueilla, joten mittaus on myös oivallinen aineeton lahja.

Koodi ”joulu” ja sillä saatava alennus ovat voimassa vain verkkokauppamme kautta tehtyihin yksityisasiakkaiden uusiin tilauksiin 21.11.–4.12.2022.

Alennusta ei saa muista kuin yllä mainituista paketeista, eikä alennusta voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Alle olevassa karttakuvassa näkyvät korkean radonriskin alueet, joilla työnantajalla on velvollisuus huolehtia radonmittauksista työpaikoilla.

Raksystems mittaa radonpitoisuuksia kaikilla lakisääteisillä radonmittausalueilla Suomessa

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp