Raksystems laajentaa Pohjoismaihin.

KotiApp on kotimainen!

KotiApp-mobiilisovelluksen tavoitteena on kannustaa ja tukea suomalaisia pitämään entistä parempaa huolta kodeistaan. Niin kesämökkien kuin kotiemmekin säännöllisellä kunnossapidolla ja huollolla edesautetaan suomalaisen kiinteistöomaisuuden säilymistä sekä parannetaan elinympäristömme terveellisyyttä. Sovellus on haluttu pitää maksuttomana, jotta se on kaikkien hyödynnettävissä.

Koodia Suomesta

Omalle kodille räätälöitävissä olevan sovelluksen takana on 30-vuotias rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntija Raksystems Insinööritoimisto Oy, joka on tarkastanut yli 100 000 taloa. Suomalaisomisteinen Suomen suurin kuntotarkastusyritys palvelee kuluttajia aina Hangosta Utsjoelle.

Sovelluksen taustalla on ajatus juuri suomalaisille kodeille sopivaksi räätälöidystä palvelusta ja kukapa muu ymmärtäisi niitä paremmin kuin sovelluksen kehittäjistä löytyvä kotimaisen rakennustekniikan sekä koodaamisen asiantuntijatiimi. Meidän sää- ja ilmasto-olosuhteita ei löydy muualta, joten kotimme vaativat erilaista huolenpitoa kuin maailmalla. Kotimaisessa sovelluksessa on otettu huomioon niin menneiden aikojen erilaiset rakennustekniikat, asumisemme eri tarpeet, vuodenaikojen vaihtelut sekä Suomessa yleisesti käytössä olevat normit ja tekniset käyttöiät. Myös muulle maailmalle tuntemattomat, mutta suomalaisten rakastamat mökit on huomioitu sovelluksessa aina laituria ja ulkokäymälöitä unohtamatta.

Pidetään yhdessä huolta suomalaisesta kiinteistöomaisuudesta . Lataa maksuton sovellus tästä!

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp