KotiApp on kotisi älykäs huoltokirja.

KotiApp-sovellus on päivittynyt!

KotiApp on Raksystemsin suunnittelema ja toteuttama maksuton mobiilisovellus, joka kannustaa ihmisiä kotien säännölliseen kunnossapitoon ja omasta kodista huolehtimiseen. Jo alun perin sovellusta kehittäessä oli tavoitteena saada KotiAppistä kaikkia palveleva ja innostava palvelu, joka tukee kodin huoltotöitä. Nyt KotiApp on päivittynyt uuteen ulkoasuun, jotta sovelluksen käyttö olisi mukavampaa ja vaivattomampaa käyttäjälle. Saat uudet ominaisuudet käyttöösi päivittämällä sovelluksesi.

KotiApp muistaa puolestasi

Kukapa ei haluaisi elää terveellisessä ja turvallisessa kodissa. Valitettavan usein kodin terveellisyydestä kuitenkin tingitään. Koti ja sen rakenteet eivät ole ikuisia, vaan ne kaipaavat säännöllistä huoltoa, kunnossapitoa sekä uusimista.

Asiakkailla ei välttämättä ole tarpeeksi tietoa ja osaamista siitä mitä kodille kuuluu tai kannattaa tehdä. KotiApp-sovelluksella halutaan lisätä ymmärrystä kodin kunnosta kuluttajien kesken ja auttaa jokapäiväisessä arjessa kotitalouksia. Joskus kodin kunnossapito ja sen säännöllisyys saattaa olla myös ihan ajasta kiinni ja tuntuu siltä, että kiireisessä arjessa aikaa ei riitä tarpeeksi kaikille huoltotöille. KotiApp hoitaa metatyön ja muistamisen puolestasi, jotta kaikkea mahdollista tietoa ei tarvitse pitää takaraivossa koko ajan kummittelemassa ja muistuttelemassa.

KotiApp auttaa sinua kodin huollossa.
KotiApp muistaa puolestasi.
KotiApp antaa vinkkejä kodin huoltoon.
KotiApp antaa sinulle ajankohtaista tietoa kodin huollosta.
KotiApp auttaa sinua kutsumaan ammattilaisen apuusi.

Sovellus auttaa kodin säännöllisessä kunnossapidossa

Sovelluksen avulla kodin huoltaminen on helppoa, ohjattua ja säännöllistä. Tietoa kodista kertyy koko ajan ja huoltotoimenpiteet ovat säännöllisiä, eikä kodeista välitetä ainoastaan myynnin yhteydessä tai mahdollisten ongelmien ilmetessä.  Kun kaikki tieto on samassa paikassa, kodin kunnossapito ja myös sen myynti helpottuu. Pientalojen huoltokirja on pakollista kaikille uudisrakennuksille vuodesta 2000 lähtien ja KotiApp toimiikin kätevästi kodin älykkäänä ja sähköisenä huoltokirjana.

KotiApp-mobiilisovelluksen avulla:

 • Tärkeät kodin huolto- ja kunnossapitotehtävät tulee tehdyksi, sillä sovellus muistuttaa tulevista tehtävistä.
 • Kodin huolto- ja kunnossapitotehtävät tehdään oikein sovelluksen ohjeiden avulla.
 • Sovellus räätälöi huolto- ja kunnostustehtävät jokaisen kodille sopivaksi, erilaisten kyselyiden ja kodin ominaisuuksien avulla.
 • Kodin Huoltokirja pysyy ajan tasalla.
 • Mahdollisuus lisätä useita kiinteistöjä, eli voit pitää esimerkiksi myös mökkisi kunnosta huolta samalla sovelluksella.
 • Kodin tiedot pysyvät tallessa, sillä Kotikansioon on tallennettu kaikki kodin tiedot ja paperit.
 • Voit lukea ajankohtaisia artikkeleita, vinkkejä ja ohjeita kodin kunnossapitoon liittyen.
 • Asiantuntija saadaan tilattua apuun helposti. Kodin määräaikaistarkastus myös kannustaa kodin omistajia säännöllisiin tarkastuksiin kodin kunnon selvittämiseksi.
 • Kodin arvo säilyy ja myynti helpottuu.

Latauksia on kertynyt tähän mennessä nyt jo 87 549 kappaletta.

Lue, miten KotiApp sai alun perin alkunsa!

Lataa itsellesi KotiApp!

Kodin älykäs huoltokirja, KotiApp, auttaa sinua kotisi kunnossapidossa. Kotisi huollosta tulee helppoa, ohjattua ja säännöllistä. Jatkuvalla kodin huollolla ja epäkohtien aikaisella korjaamisella voit säästää jopa kymmeniä tuhansia euroja sekä turvata perheesi terveyden.

 • Palvelu soveltuu kaikille kodeille ja vapaa-ajan asunnoille.
 • KotiAppin avulla näet yleiskatsauksen kotisi kunnosta selkeiden kuvakkeiden avulla.
 • Muistat tärkeät kodin huolto- ja kunnossapitotehtävät, sillä KotiApp muistuttaa tulevista tehtävistä.
 • Tallennat kaikki kotisi tärkeät tiedot ja dokumentit KotiAppiin maalien värikoodeista virallisiin asiakirjoihin saakka. 
 • Saat asiantuntijan aina tarvittaessa apuusi

Lataa tästä!

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp