Kotkan toimisto pyörii tiiviillä yhteistyöllä

Kymenlaakson maakunta on pääasiallisesti kuntotarkastaja Mikael Nybergin kotikenttää, mutta tarvittaessa lisäkäsiä ja -osaamista saa lainattua myös muilta toimistoilta. Nyberg toimii sekä kuntotarkastajana että Kotkan aluevastaavana. Mikaelin lisäksi alueella vaikuttaa vahvasti myös Kim Malmivaara, joka on kuntotarkastusyksikön osastonjohtaja.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta vuonna 2002 rakennusinsinööriksi valmistunut Mikael työskenteli valmistumisensa jälkeen viisi vuotta rakennesuunnittelijana. Raksystemsille hän tuli vuonna 2007, kun työt asiakkaiden kanssa alkoivat kiinnostamaan.

Yli kymmenen vuotta Raksystemsillä toimineena Nybergillä on laajaa osaamista useista eri palveluistamme. Kotkan toimipiste tarjoaa alueen asiakkailleen kaikkia Raksystemsin palveluita, joista Nyberg pystyy itse tekemään esimerkiksi Kuntoarvioita ja Kuntotarkastuksia, Kosteuskartoituksia sekä asiantuntijalausuntoja. Näiden lisäksi pääkaupunkiseudun asiantuntijat tekevät töitä myös Kotkan alueella, jotta asiakkaille saadaan tarjottua mahdollisimman laajasti kaikkia Raksystemsin palveluita.

Kotkan toimisto

PL 1001
48101 Kotka

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp