Taloyhtiöt

Kuntotarkastuksessa löytyi pontikkapannu Satakunnassa

Porin lähistöllä lähes koko elämänsä asunut Johanna Räikkälä on ollut raksystemsläinen vuodesta 2016. Hän perusti uudelleen Raksystemsin Satakunnan aluetoimiston muutaman vuoden tauon jälkeen. Aluetoimisto on yksi uusimmista toimipisteistämme, sillä kesällä sille tulee ikää vasta kaksi vuotta. Lyhyessäkin ajassa on ehditty paljon tekemään, sillä asiakkaat pitävät Johannan niin kiireisenä, että välillä muista aluetoimistoista kaivataan lisäkäsiä. Johanna tekee pääsääntöisesti esimerkiksi kuntotarkastuksia, kosteuskartoituksia, energiatodistuksia, kuntoarvioita sekä erilaisia kuntotutkimuksia. Kaikkia palveluita kannattaa kuitenkin kysyä, sillä Johannalla on laaja osaaminen ja tarvittaessa lisäosaamista saadaan myös muilta alueilta.

Johanna on rakennusinsinööri Kankaanpäästä. Hän valmistui Seinäjoen Ammattikorkeakoulusta vuonna 2014 ja toimi esimerkiksi energiatodistusten laatijana sekä teknisenä piirtäjänä ennen Raksystemsille siirtymistään. Työssä Johannalle on tärkeää hyvä asiakaspalvelu. Hän pitää asiakkaiden kanssa työskentelystä ja erilaisista kohteista.

”Parhaiten mieleeni on jäänyt eräs kuntotarkastus, kun kellarin yleiskuvaan jäi asiakkaan vanha pontikkapannu näkyville. En huomannut asiaa, ennen kuin palautin raportin ja asiakas soitti perään ja pyysi poistamaan kuvan raportista”, nauraa Porin kuntotarkastaja Johanna Räikkälä.

Satakunnan aluetoimistolla pyritään joustaviin työaikoihin ja asiakkaalle luotettavan, tarkan ja ajankohtaisimman tiedon toimittamiseen raporteissa ja tiedusteluissa. Jos kysymykseen ei tiedetä vastausta valmiiksi, niin se selvitetään!

Porin toimisto

PL 1000
28101 Pori

Lisätietoja:

Johanna Räikkälä
Kuntotarkastaja
p. 030 670 5674

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@raksystems.fi.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp