Kotiappin käyttöön perehdyttävä opas auttaa ottaamaan kaiken hyödyn irti sovelluksesta

Lataa itsellesi Raksystemsin Pidä kotisi kunnossa KotiAppin avulla! -opas

Kotisi on usein kallein omaisuutesi, ja jopa 70 prosenttia kotitalouksien varallisuudesta on kiinni asunnoissa. Kodin hyvinvoinnin tärkeys korostuu, ja ennakoivalla kunnossapidolla voit säästää pitkän pennin. KotiApp-sovellus auttaa sinua kotisi sekä vapaa-ajanasuntosi kunnossapidossa ja tekee siitä helppoa, ohjattua ja säännöllistä.

KotiApp on kotimainen ja ilmainen sovellus, joka on luotu vuonna 2017. Sovellus on ladattu kesäkuun 2023 alkuun mennessä jo yli 88 000 kertaa.

Jotta saat parhaan mahdollisen avun sovelluksesta kotisi kunnossapitoon, olemme laatineet kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa sinua varten oppaan. Oppaassa käsitellään muun muassa kodin huoltokirjaa sekä sitä, mitä on ennakoiva kunnossapito tai kodin määräaikaistarkastus ja mitä hyötyä on KotiAppin käytöstä.

KotiApp-sovellus muun muassa muistuttaa kodin huolto- ja kunnossapitotehtävistä, ja sovellukseen voit tallentaa kaikki kotisi tärkeät tiedot ja dokumentit virallisista asiakirjoista maalien värikoodeihin ja tapettien nimiin saakka.

Lataa opas ja ota sitten sovellus käyttöösi!

Lataa Kodin kunnossapidon opas KotiAppin avulla!

Lataa itsellesi KotiApp!

Kodin älykäs huoltokirja, KotiApp, auttaa sinua kotisi kunnossapidossa. Kotisi huollosta tulee helppoa, ohjattua ja säännöllistä. Jatkuvalla kodin huollolla ja epäkohtien aikaisella korjaamisella voit säästää jopa kymmeniä tuhansia euroja sekä turvata perheesi terveyden.

  • Palvelu soveltuu kaikille kodeille ja vapaa-ajan asunnoille.
  • KotiAppin avulla näet yleiskatsauksen kotisi kunnosta selkeiden kuvakkeiden avulla.
  • Muistat tärkeät kodin huolto- ja kunnossapitotehtävät, sillä KotiApp muistuttaa tulevista tehtävistä.
  • Tallennat kaikki kotisi tärkeät tiedot ja dokumentit KotiAppiin maalien värikoodeista virallisiin asiakirjoihin saakka. 
  • Saat asiantuntijan aina tarvittaessa apuusi

Lataa tästä!

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp