Lataa itsellesi Raksystemsin Taloyhtiön onnistunut korjaushanke -opas

Onnistu taloyhtiön korjaushankkeessa -opas

Taloyhtiön rakennusten elinkaari alkaa rakentamisesta. Jo suunnitteluvaiheessa vaikutetaan kiinteistön tulevaan kestävyyteen, huollettavuuteen sekä kustannuksiin. Kiinteistön elinkaari jatkuu rakennustyömaavaiheesta sen eliniän aikaisella hoidolla ja kunnossapidolla aina sen purkuun asti. Rakennuksen elinkaareen mahtuu useita kunnon arvioinnin hetkiä, jotka johtavat pienempiin tai isompiin saneerauksiin. Suunnitelmallisella ja oikein ajoitetulla sekä fiksusti suoritetulla korjaamisella taloyhtiöllä on mahdollisuus säästää jopa 30 prosenttia korjauskustannuksista, parantaa taloyhtiön asumisviihtyvyyttä ja houkuttelevuutta sekä sen terveellisyyttä.

Korjaushankkeet voivat tuntua hankalilta ja etukäteen ajateltuina todella pitkiltä projekteilta eikä hallituksella mahdollisesti ole tietotaitoa saati aikaa. Hanke olisi hyvä hoitaa kunnialla maaliin mutta mistä aloittaa?

Tutustu oppaaseemme, jossa kerromme niin ennakoivan kunnossapidon tärkeydestä kuin korjaushankkeen eri vaiheista, niiden merkityksestä kokonaisuudelle sekä eri tekijöistä ja asiantuntijoista, jotka voivat auttaa juuri sinun taloyhtiötäsi onnistuneen korjaushankkeen läpiviemiseksi. Paneudumme oppaassamme myös energiatehokkaaseen korjausrakentamiseen.

Lataa Raksystemsin opas Taloynhtiön onnistuneeseen korjaushankkeeseen!

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp