Lohjalla suhtaudutaan asiakkaisiin inhimillisesti

Raksystems on palvellut paikallisesti Lohjan seudun asiakkaita kohta jo kymmenen vuoden ajan. Uusiin tiloihin toimisto siirtyi tammikuussa 2017. Lohjan aluepäällikkönä työskentelee kuntotarkastaja Harri Leppänen. Harrin toimialueena on pääosin Länsi-Uusimaa, mutta hän käy vierailevana tähtenä välillä myös Espoossa ja Helsingissä sekä satunnaisesti pidemmälläkin.

”Pääosin teen asuntokauppaan liittyviä tarkastuspalveluita, kuten Asuntokaupan Kuntotarkastuksia ja Kosteuskartoituksia. Lisäksi Kuntotutkimukset ja niihin liittyvät asiantuntijapalvelut sekä erilaiset riitatapausten asiantuntijapalvelut työllistävät minua jonkin verran”, kertoo Lohjan aluevastaava Harri tarjoamistaan palveluista.

”Työpäivät kuluvat kenttätyössä ja iltaisin ja välipäivinä sitten kirjoitan asiakkaille raportteja”, Harri jatkaa.

Vanhojen rakennusten guru

Harri kuvailee itseään ’vanhojen rakennusten guruksi, jolla on rennon inhimillinen ote asiakaspinnassa’. Kokemusta on kertynyt 1980-luvulta lähtien pääosin korjausrakentamisesta.

Vuosien varrella Harrille on kaikenlaista ehtinyt sattua ja tapahtua. Yhdessä kohteessa irti päässyt koira hyökkäsi kimppuun ja toisessa kohteessa uudehko rantahuvila paljastuikin 1950-luvun saharakennukseksi, joka oli rakennettu liian lähelle rantaa ja jonka käyttötarkoitus oli muuttunut vuosituhannen alussa. Vaikka kaikenlaista tapahtuu, on silti kuntotarkastajan työssä parasta vapaus tehdä töitä milloin haluaa. Lisäksi pienimuotoinen matkustaminen tuo mukavan lisän työhön. Mukavat työkaverit saavat jatkamaan, kun on väsyneempi olo töiden jälkeen. Harri uskoo silti, että paras olisi vielä tulossa!

Lohjan toimisto:

Laurinkatu 51 A, 2. krs.
08100 Lohja

Lisätietoja:

Harri Leppänen
Aluevastaava, kuntotarkastaja
p. 030 670 5598

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@raksystems.fi

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp