Luotettavaa projektinjohtoa vuosien ammattitaidolla

Raksystems Insinööritoimisto Oy osti lähes kaksi vuotta sitten AEC Rakennus Oy Projektinjohdon ja yrityksen nimeksi vaihtui Raksystems AEC Projektinjohto Oy. Perinteikkäällä projektinjohtotoimistolla on vahvaa osaamista asuin-, liike- ja toimitilarakentamisessa sekä uudis- että saneerauskohteissa. Yrityksen omassa projektinjohtomallissa rakennustyöt suoritetaan osaurakoin, joka keventää muutos- ja lisätöiden sekä suunnitelmien tekemistä.

Yrityskaupan jälkeen Raksystems AEC Projektinjohto Oy on lähes kaksinkertaistanut liikevaihtonsa ja yritys on aikeissa jatkaa vahvaa kasvuaan.

”Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä 10 henkilöä, kun kaksi vuotta sitten asiantuntijoita oli viisi. Osana isompaa yritystä olemme houkuttelevampi niin palveluntarjoajana asiakkaille kuin työpaikkana uusille potentiaalisille työntekijöillekin”, kertoo Raksystems AEC Projektinjohto Oy:n entinen omistaja ja nykyinen johtaja Esa Rissanen.

”Raksystems AEC Projektinjohto Oy on saanut Raksystemsiltä käyttöönsä isomman yrityksen resurssit. Pystymme tarjoamaan yritykselle vakaan perustan nopeammalle kasvulle, kuin mitä pienen yrityksen olisi yksinään mahdollista kasvaa”, kuvailee Raksystemsin toimitusjohtaja Marko Malmivaara.

 

Uudet tuulet puhaltavat

Tällä hetkellä Raksystems AEC Projektinjohto Oy:llä on vakaa jalansija asuinrakentamisessa, mutta laajentuminen entisestään kiinnostaa. Marko Malmivaara näkee projektinjohtotoimiston tulevaisuuden suunnitelmat selkeinä.

”Raksystems AEC Projektinjohto Oy on jo jonkin aikaa aktiivisesti markkinoinut itseään liikerakentamispuolelle sekä teollisuusrakentamiseen. Tällä hetkellä työn alla on 5-6 hanketta, joista muutama projekti sisältää teollisuusrakentamista. Tavoitteena on kuitenkin päästä laajenemaan vahvemmin liike- sekä teollisuusrakentamiseen kuluvan vuoden aikana”, kuvailee Marko Malmivaara.

Uudet tuulet puhaltavat myös yrityksen työntekijärivistössä, sillä johtaja Esa Rissanen on jäämässä ansaitulle eläkkeelle. Kuluvan vuoden aikana seuraaja pääsee jatkamaan Esan elämäntyötä projektinjohtotoimiston parissa.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp