Matti Kaijomaan muistoa kunnioittaen.

Matti Kaijomaan muistoa kunnioittaen

Elämässä tulee vastaan raskaita ja surullisia aikoja. Nyt on valitettavasti tällainen hetki, sillä arvostettu ja rakastettu kollegamme sekä pitkäaikainen ystävämme Matti Kaijomaa on menehtynyt.

Matti tunnettiin laaja-alaisesti alan ammattilaisten sekä asiakkaidemme keskuudessa. Matti on vuosien aikana auttanut tuhansia perheitä niin asuntokaupan alkumetreillä kuin loppuvaiheilla tulleissa riidoissakin. Hänen ammattitaitonsa vuoksi niin monet asiakkaamme ovat saaneet apua ongelmiinsa juuri silloin, kun terveys tai kodin kunto ovat olleet vaakalaudalla. Matti tunnettiin raudanlujan asiantuntijuuden lisäksi pyyteettömästä asiakaspalvelustaan, pitkäjänteisestä työstä alan kehittämisen hyväksi sekä luonnosta, kalastamisesta ja urheilusta pitävänä ystävänä.

Iso osa maamme kiinteistönvälittäjistä ja asianajajista tunsi Matin hänen mukaansatempaavista koulutuksistaan, asiantuntijalausunnoistaan ja erinomaisista tarinoista sekä avusta, mitä häneltä aina sai. Apua saivat aina myös kollegat kautta maan. Matille soitettiin, kun tarvittiin apua.

Kuluttajille Matti muistuu mieleen Unelmakämppä-ohjelmasta sekä Talotohtorina muun muassa Pientalo ja Piha -lehden palstalta teksteistä ja videoista.

Matti jos kuka oli Raksystemsin kivijalka. Arvot ja sydän kohdallaan.

Kaksikymmentä vuotta saimme viettää kanssasi Matti, kiitos niistä vuosista!

Ikuisesti Mattia kaivaten ja kunnioittaen,
Marko Malmivaara sekä koko Raksystemsin henkilökunta

Me kutsumme häntä,
mutta hän ei käänny enää.
Hän on matkalla lapsuutensa
metsiin, sinisen kukan ja kultaisen
syksyn maahan.
Siellä laulavat toisenlaiset linnut.

– Sirkka Turkka

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp