Kiinteistöjen ennakoiva kunnossapito on osa kestävää kehitystä. Säännöllisten tarkastuksien avulla on mahdollista välttyä suurilta ongelmilta ja kustannuksilta, kun vauriot havaitaan ajoissa.

Mikä tekee Vili Niskalasta Vuoden 2018 raksilaisen?

”Yhteistyö Vilin kanssa sujuu todella mukavasti. Vili on omaksunut lyhyessäkin ajassa hyvin Raksin arvot ja toimintaperiaatteet, Vili on tehnyt hyvää työtä ja kehuja on tullut auliisti asiakkailta ja kollegoilta. Raksin oma ”Kimi Räikkönen”, ei turhia hötkyile, työt puhuu puolestaan ja ajaakin melkein yhtä lujaa!”

Näin kuvaavat Vili Niskalan esimies ja työkaverit tamperelaista kuntotarkastajaa, joka on valittu Vuoden 2018 raksilaiseksi.

Nuoren polven kuntotarkastaja

Tamperelainen Vili aloitti Raksystemsillä keväällä 2017 valmistuttuaan vuotta aiemmin rakennusinsinööriksi Satakunnan ammattikorkeakoulusta.

Muutama vuosi tuli pyörittyä rakennustyömailla haalarihommissa ja jossain kohtaa alkoi lautojen kantaminen kyllästyttää. Tämä kyllästyminen sitten johti rakennusinsinöörin koulutukseen ja maanrakennuspuolelle tehdyn mutkan kautta nykyisiin hommiin Raksystemsille.”

Nuoren asiantuntijan työnkuvaan kuuluu muun muassa asuntokaupan kuntotarkastukset, kosteuskartoitukset, pientalojen kuntotutkimukset sekä laaja kirjo erilaisia rakennusteknisiä asiantuntijatehtäviä.

Mitä miettii Vili itse esimiehen ja työkavereiden tekemästä valinnasta:

Hienoltahan se tuntuu tulla valituksi vuoden raksilaiseksi. Valinta tuli täytenä yllätyksenä, varsinkin kun vuosi 2018 oli vasta ensimmäinen täysi vuoteni yrityksessä! Ehkä se kertoo siitä, että tekemäni työ on huomioitu myös muiden toimesta!”

Tieto valinnasta tavoitti viestillä

Vili ei valitettavasti päässyt mukaan yrityksen pikkujouluihin, vaan sai kuulla voitostaan illan aikana viestillä.

Sain tietää valinnasta Pirkanmaan osaston WhatsApp-ryhmän kautta, jossa työkaverini Tuomas Repo asian ilmoitti. Tuomas oli näppäränä kaverina askarrellut oman nimikylttinsä taulussa mainitun nimeni päälle! Toivotaan, että valinta ensi vuonna osuu Tuomakseen, jotta ei tarvitse itse askarrella nimeä tauluun”, nauraa Vili hyväntahtoisesti kollegalleen.

Pirkanmaan aluepäällikkö Tapio Peltonen on ylpeä tiimiläisestään

Vilin valinnan perusteluissa painotettiin helppoa yhteistyötä sekä nopeaa Raksystemsin arvojen ja toimintaperiaatteiden omaksumista.

Vili on tehnyt hyvää työtä ja kehuja on tullut auliisti niin asiakkailta kuin kollegoiltakin. Viliä tituleerataan usein Raksin omaksi Kimi Räikköseksi, joka ei turhia hötkyile ja jonka työt puhuvat puolestaan. Vili ajaakin melkein yhtä lujaa kuin Kimi!” kertoo Pirkanmaan aluepäällikkö Tapio Peltonen perusteluita Vilin valinnalle.

Vili tunnistaa perustelut hyvin itsessään:

Tunnistan kyllä perusteluissa mainitut asiat kuten Raksin arvojen ja toimintaperiaatteiden nopean omaksumisen. Viittaus Kimi Räikkösen kanssa melkein yhtä lujaa ajamiseen ei toivottavasti pidä paikkaansa! Ylinopeussakoilla ei poliisi ainakaan vielä toistaiseksi ole muistuttanut (koputtaa puuta)!”

”Mennään eteenpäin!”

Vilin ensimmäinen kokonainen kalenterivuosi Raksystemsillä on ohi, ja sulautuminen työporukkaan on sujunut erinomaisesti. Hän sai erittäin lämpimän vastaanoton töihin tullessaan ja haluaa jakaa samaa hyvää fiilistä myös eteenpäin sekä kollegoille että asiakkaille.

Uuden vuoden taitteessakin Vilin terveiset ovat kannustavat:

Tsemppiä kaikille vuoteen 2019! Kuuluisan tamperelaisen filosofin #mm95 sanoin: ’mennään eteenpäin’!”

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp