Raksystems 365 – Kuntotutkimukset

Onko asuntokauppa ajankohtaista? Teetä kuntotarkastus.

Kevään korvilla asuntonäytöillä käy yhä enemmän kävijöitä ja kotia vaihdetaan tiuhempaan. Tilanne voi kuitenkin olla hyvin jännittävä, sillä kotia ei ole tapana ostaa tai myydä usein.

Kun on aika myydä oma koti seuraaville asukkaille tai olet juuri löytänyt unelmiesi kodin, suosittelemme Asuntokaupan Kuntotarkastusta RS3. Kuntotarkastus on erinomainen tapa niin myyjälle kuin ostajallekin lievittää jännitystä kodin vaihdon yhteydessä. Se tuottaa puolueetonta tietoa kaupan osapuolille kaupan kohteena olevan kodin kunnosta. Onkin hyvä varmistaa yksi merkittävimmistä ostoksista asiantuntijan laatimalla kuntotarkastuksella, josta saat kirjallisen raportin kauppakirjan liitteeksi. Kuntotarkastusta ostettaessa tulee aina varmistaa, että kuntotarkastaja noudattaa Suoritusohjetta täysin – ei soveltaen tai osin ja, että tilauksesta laaditaan allekirjoitettu tilaussopimus.

Lue RE/MAX Hyvät Kotien Pisteet Kotiin -blogista mielenkiintoinen ja kattava kertomus asuntokaupan jännittävistä tunnelmista sekä niin myyjän kuin ostajankin edun turvaamisesta kuntotarkastuksella. Pääset kirjoitukseen klikkaamalla tästä.
Teksti on julkaistu alun perin blogissa 17.3.2019.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp