Osaava Dev-IT -tiimi oman katon alla nopeuttaa työskentelyä!

Kaiken Raksystemsissä tehtävän työn takana on aina avulias Dev-IT -osastomme. Tiimi koostuu viidestä ICT-alan rautaisesta ammattilaisesta, jotka sekä koodaavat yrityksen käyttämiä sovelluksia, että auttavat muuta henkilöstöä heidän jokapäiväisissä tietoteknisissä ongelmissaan. Dev-IT -osastomme pystyy hoitamaan niin isot kuin pienetkin projektit ongelmien ja vikatilanteiden ratkaisuista sovelluksien, matkapuhelinten ja tietokoneiden sekä palvelinten käyttäjätukeen.

 

Omat sovellukset lisäävät yrityksen joustavuutta

Raksystemsin Dev-IT -osasto toteuttaa jatkuvasti erilaisia projekteja. Sovellusarkkitehti Jukka Isosomppi sekä sovelluskehittäjä Antti Mustonen työstävät uusia sovelluksia, pyrkivät parantamaan niiden ominaisuuksia sekä hoitavat niiden jatkuvasta päivittämisestä. Suurin osa Raksystemsissä käytettävistä sovelluksista on omien ICT-asiantuntijoidemme koodaamia.

”Yrityksen sisäinen osaaminen on Raksystemsille tärkeää, sillä tarpeen vaatiessa pystymme tekemään nopeitakin korjauksia ja muutoksia sovelluksiin. Ulkopuolisen tahon kanssa aikaa menee aina enemmän ylimääräiseen, kun omien asiantuntijoidemme kanssa pääsemme suoraan työstämään ongelmakohtaa. Nopealla työllä takaamme asiakkaille parhaan mahdollisen palvelun”, kertoo Raksystemsin tietohallintojohtaja Mika Pyrhönen. Raksystemsin ICT-asiantuntijat ovat tuottaneet muun muassa käyttämämme raportointi-, asiakashallinta-, projektinhallinta- sekä tilausjärjestelmäsovelluksemme.

 

Yrityksen oma Helpdesk

Nykyajan työelämä on myös Raksystemsillä hyvinkin paljon tietokoneista, puhelimista, tulostimista, palvelimista ja muista työtä helpottavista, mutta myös erittäin tärkeistä tekijöistä, riippuvaista. Järjestelmäasiantuntijamme Terho Tanskanen huolehtii, että jokaisen työntekijän laitteet ovat toimivat ja kunnossa ja, että esimerkiksi käyttämiemme sovelluksien lisenssit ovat kunnossa. Myös palvelimemme ovat yrityksemme omassa hallinnassa, vaikka ne onkin useissa yrityksissä ulkoistettu. Näin takaamme mahdollisimman nopean toiminnan ongelman edessä. Pidämme myös tärkeänä, että uuden työntekijän aloittaessa yrityksemme palveluksessa ovat kaikki mahdolliset laitteet jo käyttökunnossa odottamassa saapuvaa tekijää, jotta työntekijän on mukava aloittaa työt.

 

Dev-IT -osasto tuo Raksystemsin kokemuksen asiakkaiden lähelle

”Suurin viimeaikainen projekti Raksystemsin Dev-IT -tiimillä on ollut KotiApp, joka on Raksystemsin itse kehittämä mobiilisovellus kodin ylläpitoon. Ajatus KotiAppista tuli jo useampi vuosi ennen sen julkaisua ilmoille ja sitä kehitetään jatkuvasti lisää, kun sovellukseen tuodaan uutta sisältöä ja ominaisuuksia”, kertoo Mika Pyrhönen.

KotiApp on sähköinen huoltokirja, joka tuo Raksystemsin lähes 30 vuoden kokemuksen helposti sovelluksen käyttäjän saataville. Sovellus julkaistiin huhtikuussa 2017 ja tähän päivään mennessä sovelluksella on jo lähes 9000 käyttäjää. Tällä hetkellä sovelluksen parissa työskentelevät Mika Pyrhönen, sovelluskehittäjä Heikki Lahtela sekä Jukka Isosomppi työstävät uutta versiota KotiAppista, joka tulee soveltumaan myös asunto-osakeyhtiöitä sekä vapaa-ajan asunnoille. Uutuutena sovellukseen saa myös lisättyä useamman kohteen entisen yhden kohteen rinnalle.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp