Osta työtä Suomeen -päivänä tuetaan kotimaisia tuotteita ja palveluita

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään jo kolmannen kerran joulukuun ensimmäisenä perjantaina 1.12.2017. Päivän tavoitteena on, että kotimaisia tuotteita ja palveluita ostettaisi yhä enemmän, ja kiinnitettäisi huomiota niiden työllistävään vaikutukseen.

Ostamalla suomalaisia tuotteita luodaan maahamme uusia työpaikkoja, mutta se on myös oiva keino olla juhlistamassa 100-vuotiasta Suomea. Mikäli jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa kuukaudessa enemmän kotimaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntyisi Suomeen vuositasolla jopa 10 000 uutta työpaikkaa. 

 

Raksystems Avainlipun haltijana

Osta työtä Suomeen -päivä ajaa samaa asiaa kuin Avainlippu. Kuten Osta Työtä Suomeen- päivän myös Avainlipun tarkoituksena on tehdä suomalaista työtä näkyväksi ja innostaa kuluttajia suosimaan kotimaista. Yli 50 vuotta tuotteiden suomalaisuudesta kertonutta Avainlippua pidetään yhtenä tärkeimpänä suomalaisia tuotteita kuvaavana symbolina.

 

Raksystemsille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Ansaitakseen avainlippu-tunnuksen Raksystemsin on pitänyt täyttää toiminnallaan Suomalaisen Työn Liiton nimeämän Avainlippu-toimikunnan tarkat kriteerit.

Raksystems on 100% suomalaisomisteinen ja tuemme kotimaisia tuotteita ja palveluita. Yritys on rekisteröity Suomeen ja pääkonttorimme sijaitsee Suomessa. Tuotekehitys toimii pääkonttoriltamme käsin ja kaikki käyttämämme palvelut ovat kotimaisia. Pyrimme jatkuvasti omalla toiminnallamme edistämään Suomen kansantaloutta ja työllistämään osaajia.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp