Pitkän linjan aluetoimisto Keski-Suomessa

Raksystemsin Jyväskylän toimipiste on ollut toiminnassa jo 2000-luvun alusta, kun kaupungin keskustaan perustettiin ensimmäinen Jyväskylän konttori. Vuoteen 2018 mennessä Jyväskylän toimisto on muuttanut kolmesti, mutta Jyväskylässä Raksystems on ja pysyy.

 

Jyväskylän toimipisteellä työskentelee neljä asiantuntijaa, jotka tekevät töitä koko Keski-Suomen laajuudelta. Asiantuntijat tarjoavat kaikkia asuntokaupan tarkastuspalveluita kuntotarkastuksista huoneistoalamittauksiin sekä kiinteistön elinkaaren asiantuntijapalveluita, kuten kuntoarvioita ja erilaisia kuntotutkimuksia. Jyväskylän LVI-insinööri Matti Honkonen tekee myös putkistojen kuntotutkimuksia sekä lvi-kuntoarvioita lisäksi myös Länsi-Suomessa. Jyväskylässä tehdään myös hanke- ja korjaussuunnittelua sekä rakennuttamista ja valvontaa.

 

”Toimistomme henkilökunnalla on monipuolista kokemusta ja ammattitaitoa. Erityisesti taloyhtiöiden tarvitsemat hankesuunnitelmat ja rakennuttamis- ja valvontapalvelut ovat vuosi vuodelta kasvava osa-alue työtehtävissämme perinteisten asuntokauppaan liittyvien palveluiden lisäksi”, kertoo Harri Rautio, joka toimi Jyväskylän aluetoimiston aluepäällikkönä vuodesta 2005 vuoteen 2018.

 

Jyväskylän aluetoimistolla on suunnitelmissa kasvaa jälleen uusien työntekijöiden myötä. Tällä hetkellä Keski-Suomeen etsitään rakennusteknistä asiantuntijaa, sisäilma-asiantuntijaa sekä sähköasiantuntijaa. Lue avoimista työpaikoista lisää täältä!

 

Jyväskylän toimisto

Metsäraivio 12

40520 Jyväskylä

Lisätietoja:

Milla Sojakka-Hytönen

Aluepäällikkö

030 670 5556

milla.sojakka-hytonen@raksystems.fi

 

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp