Porvoon aluetoimistolla on vahvat perinteet alueella.

Porvoon aluetoimistolla on vahvat perinteet alueella

Raksystemsin Porvoon alueyksiköllä on pitkät perinteet Uudenmaan etelärannikolla, sillä se perustettiin sinne jo vuonna 2004. Toimiston perusti nykyinen kuntotarkastus-yksikön johtaja Kim Malmivaara, joka toimi tuohon aikaan Porvoon aluevastaavana. Kimin siirryttyä eri tehtäviin vuonna 2006, aluevastaavaksi valittiin kuntotarkastaja Piia Tamminen ja hän on toiminut tehtävässään siitä lähtien.

Alueen vahvuudet löytyvät asuntokauppaan liittyvistä palveluista kuten kuntotarkastuksista, mutta myös rakennuksen kuntoon ja sisäilmaan liittyvistä tarkastuksista ja tutkimuksista.

Piia aloitti uransa kuntotarkastuksien parissa 12 vuotta sitten. Vuosien aikana kuntotarkastuksia on kertynyt mittariin noin 1500 kappaletta, mutta on hän ehtinyt tehdä myös paljon muuta. Erilaiset koulutukset ja pätevyydet ovat tuoneet Piialle osaamista myös muista rakennuksen kuntoon ja sisäilmaan liittyvistä tarkastuksista ja tutkimuksista. Asuntokaupan kuntotarkastajan pätevyyden lisäksi häneltä löytyy pätevyys niin tavarantarkastuksiin kuin rakennusterveysasiatuntijankin (RTA) tehtäviinkin.

”Töitä alueella riittää, joten välillä on pakko pyytää apua lähitoimistoistamme. Porvoo on alle tunnin päässä sekä Kotkasta että Vantaalta, joten pystymme tarjoamaan palveluita alueellisesti kaikista yrityksen osa-alueista’’, kertoo aluevastaava Piia Tamminen.

Porvoon toimisto:

Puusepänkaarre 10
06150 Porvoo

Lisätietoja:

Piia Tamminen
Kuntotarkastaja, Aluevastaava; Porvoon alue
p. 030 670 5513

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@raksystems.fi

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp