Raksystems 365 – KotiApp-mobiilisovelluksella helppoa kodin kunnossapitoa maksutta

Raksystems 365 – KotiApp-mobiilisovelluksella helppoa kodin kunnossapitoa maksutta

Raksystems 365 – Terveellinen koti, onnelliset asukkaat

Kukapa ei haluaisi elää terveellisessä ja turvallisessa kodissa – ilon ja onnen kotisatamassa. Valitettavan usein kodin terveellisyydestä kuitenkin tingitään. Koti ja sen rakenteet eivät ole ikuisia, vaan ne kaipaavat säännöllistä huoltoa, kunnossapitoa sekä uusimista. Raksystems 365 on sinulle, joka haluat tasaista varmuutta kotisi kunnossapidossa asuntokaupan yhteydessä sekä tulevaisuudessa. Valitse valikoimastamme juuri sinun elämäntilanteeseesi sopiva palvelu – me autamme!

KotiApp

Kodin huoltoon ja kunnossapitoon kuuluu paljon asioita, joita kodin omistaja ei osaa välttämättä huomioida. Raksystemsin KotiApp-mobiilisovellus auttaa kodin omistajaa kodin kunnossapidossa. Sovelluksen avulla kodin huoltaminen on helppoa, ohjattua ja säännöllistä. Sovelluksella on tänä päivänä jo yli 20 000 aktiivista käyttäjää ja se on maksuton.

Palvelu koostuu älykkäästä huoltokirjasta, jonka avulla kodin huolto- ja kunnostustarvetta voi seurata ja hallinnoida jatkuvasti. Huoltotoimenpiteiden tekeminen ei unohdu kiireen keskellä, sillä sovellus muistuttaa milloin mikäkin kodin huolto- ja kunnostustoimenpide tulee tehdä. Jokaiselle huoltotoimenpiteelle löytyy sovelluksesta myös ohjeet, joita noudattamalla kodista osataan pitää huolta oikeaoppisesti. Kun huoltotoimenpiteet on tehty, niihin liittyvät dokumentit voi tallentaa sovelluksen Kotikansioon. Sovellus räätälöi huolto- ja kunnostustehtävät jokaisen kodille sopivaksi.

Säännöllisesti täytetty huoltokirja on paitsi hyödyllinen myyntitilanteessa, myös pakollinen kaikille uudisrakennuksille. Vuonna 2000 tuli voimaan maankäyttö- ja rakennusasetus, jonka mukaan jokaiselle pysyvään asumiseen tai työskentelyyn käytetylle uudisrakennukselle tulee olla laadittu huoltokirja.

Lisäpalvelut

Omakotitaloasuja vastaa yksin kotinsa kunnosta. Kaikkien muiden talomuotojen kunnossapidossa on mukana isännöitsijä tai jokin muu ammattilainen, jonka tehtävä on pitää huolta talosta ja sen asukkaista myös ongelmatilanteissa.

KotiApp-mobiilisovelluksen avulla saa yhteyden Raksystemsin asiantuntijaan nopeasti ja helposti. Sovelluksen Omainsinööri-palvelu ohjaa ja palvelee kodin huolto- ja kunnostustöissä puhelimitse tai kotikäynnein. Varmistuksen kodin kuntoon kodin omistaja saa Kodin määräaikaistarkastus -palvelun avulla. Kumpikin palvelu on tilattavissa suoraan sovelluksesta tai Raksystemsin asiakaspalvelusta.

KotiApp-mobiilisovelluksen avulla:

  • Tärkeät kodin huolto- ja kunnossapitotehtävät tulee tehdyksi, sillä sovellus muistuttaa tulevista tehtävistä.
  • Kodin huolto- ja kunnossapitotehtävät tehdään oikein sovelluksen ohjeiden avulla.
  • Kodin Huoltokirja pysyy ajan tasalla.
  • Kodin tiedot pysyvät tallessa, sillä Kotikansioon on tallennettu kaikki kodin tiedot ja paperit.
  • Asiantuntija saadaan tilattua apuun helposti. OmaInsinööri vastaa puhelimitse mieltä askarruttaviin kysymyksiin sekä tulee halutessasi kotiin antamaan neuvoja tai tarkastamaan kodin kunnon Kodin määräaikaistarkastuksen avulla.

Maksuton KotiApp ja sen lataaminen

Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupoista iPhone- ja Android-laitteille.

Lataa sovellus täältä.
Tutustu Omainsinööri-palveluun ja sen hintoihin täältä.
Tutustu Kodin määräaikaistarkastukseen ja sen hintoihin täältä.

Lue lisää Raksystems 365 -palveluista:

Raksystems 365

Kuntotarkastus ja Kauppaturva

Kuntotutkimukset

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp