Raksystems on Pohjois-Pohjanmaan isoin kuntotarkastusyhtiö

Raksystemsillä on vahva tekemisen meininki Pohjois-Pohjanmaalla, sillä se on suurin kuntotarkastuksia tekevä yritys alueella. Aluetoimisto tarjoaa lähes kaikkia Raksystemsin palveluita, kuten asuntokauppaa tukevia palveluita; kuntotarkastuksia ja kosteuskartoituksia sekä kiinteistöjen kuntoarvioita. Lisäksi toimiston henkilökunta tekee myös energiapalveluita sekä sisäilmatutkimuksia ja valvontaa korjaushankkeisiin.

Pohjois-Pohjanmaalla Raksystemsillä on ollut toimisto jo vuodesta 1999 lähtien. Oulussa sijaitsevalla toimipisteellä työskentelevät pääsääntöisesti Markku Röytiö sekä Aarno Tuomaala, mutta heidän lisäkseen alueen asiakkaita palvelevat tarvittaessa myös lähimaakuntien asiantuntijat.

Pohjois-Pohjanmaan aluepäällikkö Markku Röytiö on työskennellyt Raksystemsillä lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Aina sanavalmis Röytiö on suosittu sekä työkavereiden, että asiakkaiden keskuudessa. Pohjois-Pohjanmaan toinen asiantuntija Aarno Tuomaala aloitti Raksystemsillä jo yli kymmenen vuotta sitten, jonka aikana hän on kasvattanut osaamistaan ja tunnettuuttaan asiakkaiden piirissä, joten monesti asiakkaat toivovatkin häntä kuntotarkastuskeikalle.

Pohjois-Pohjanmaan yksikön toimintasäde on laaja

Pohjois-Pohjanmaan aluetoimiston toimintasäde kattaa koko Pohjois-Suomen apunaan Lapin aluetoimisto. Alue on laaja ja asiantuntijoille kertyy helposti ajokilometrejä.

”Oulu on Suomen neljänneksi suurin kaupunkialue, joten töitä täällä riittää. Välillä niinkin paljon, että pitää lähimmiltä Raksystemsin toimistoilta pyytää auttavaa kättä, kun ei työmäärältä meinaa ehtiä kaikkea tekemään. Tällä hetkellä meillä on rekrytointi päällä, kun etsimme rakennusteknistä asiantuntijaa sekä sisäilma-asiantuntijaa tai rakennusterveysasiantuntijaa. Uusien työntekijöidemme kanssa haluamme tarjota asiakkaillemme laajempia palvelukokonaisuuksia sekä tuottaa ne entistä nopeammin”, kertoo aluepäällikkö Markku Röytiö tulevaisuuden suunnitelmista.

Katso lisätietoja Pohjois-Pohjanmaan työpaikoistamme.

Oulun toimisto:

Paavo Havaksentie 5 F
90570 Oulu

Lisätietoja:

Markku Röytiö
Aluepäällikkö
030 670 5590

markku.roytio@raksystems.fi

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp