Raksystems on tehnyt Länsimetron sähkölaitteiden lämpökuvaukset.

Raksystems teki Länsimetron sähköjärjestelmien lämpökuvaukset

Kauan odotettu Länsimetro otettiin vihdoin käyttöön marraskuussa 2017. Metro on Helsingin metrolinjan jatke Espooseen. Iso hanke koostui useista pienemmistä ja suuremmista osa-alueista, joista yksi oli sähkölaitteistojen turvallisuuden varmistaminen. Raksystems tehtävä hankkeessa oli toteuttaa jopa 2000 sähkölaitteen lämpökuvaukset (mm. muuntamoita, 400VAC keskuksia, DC- keskuksia ja KJ- keskuksia).

Sähköjärjestelmien lämpökuvaus

Merkittävä osa tulipaloista saa alkunsa viallisista sähköasennuksista sekä sähköjärjestelmien vikaantumisesta tai niiden käyttövirheen seurauksena.

Sähköturvallisuuslain mukaan sähköjärjestelmien haltijan on huolehdittava laitteiden kunnosta ja yksi tehtävän hoidossa apuna käytettävistä keinoista on niiden lämpökuvaus. Sähköjärjestelmien lämpökuvauksen avulla on mahdollista huomata paloriskejä, jotka toteutuessaan saattava keskeyttää liiketoiminnan.

Raksystemsin asiantuntevan ja koulutetun sähkötiimimme ansiosta olemme saaneet myös Sähkölaitteistojen lämpökamerakuvauksien yrityspätevyyden (SETI LK).

Länsimetro lämpökuvaus Raksystems

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp