Raksystems laajentaa Pohjoismaihin.

Raksystemsille myönnettiin päivitetyt ympäristö- ja laatujärjestelmäserfitikaatit

Raksystems Insinööritoimisto Oy:lle on myönnetty 16. syyskuuta 2018 päivitetyt ja toimintajärjestelmäämme ohjaavat Ympäristöjärjestelmäsertifikaatti ISO 14001:2015 sekä Laatujärjestelmäsertifikaatti ISO 9001:2015.

Versio 2015 tuo vaatimuksiin erityisesti seuraavat uudistukset:

  1. Vaatimus organisaation toimintaympäristön tunnistamisesta ja kuvaamisesta. Keskeisten sidosryhmien vaatimukset ja odotukset tulee huomioida.
  2. Riskilähtöisyys on nostettu päätöksenteon perustaksi eli organisaation tulee tiedostaa toiminnan riskit ja mahdollisuudet ja hallita niitä.

Sertifikaatit ovat voimassa myöntämisestä kolme vuotta eteenpäin, mutta sertifioitu yritys on velvollinen toimimaan jatkuvasti sertifikaattiensa edellyttämällä tavalla. Alkuperäiset sertifikaatit Raksystemsille on myönnetty vuonna 2012 (ISO 9001) ja 2013 (ISO 14001) ja yrityksessämme on ollut ympäristö- ja laatusertifikaatit siitä asti.

Aiemmat sertifikaatit Raksystemsille on myöntänyt VTT Expert Services Oy. Yrityskauppojen myötä VTT Expert Services Oy:stä tuli Eurofins Expert Services Oy vuonna 2018. Yhtiön myynnin seurauksena sertifikaattien ulkonäkö muuttui ja nykyisin useammat sertifikaatit näkyvät samassa logossa.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp