Raksystemsille on myönnetty Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti

Raksystems Insinööritoimisto Oy:lle on myönnetty Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti. Kun yrityksen liiketoiminta kasvaa useampana vuonna peräkkäin, se kertoo vahvaa kieltä yrityksen kyvystä luoda menestyksekästä liiketoimintaa. Kolmen viimeisen vuoden ajan liiketoimintaansa selvästi kasvattaneille yrityksille voidaan myöntää Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti, dynaaminen ja näkyvä todiste kasvusta. Raksystemsin liikevaihto oli vuonna 2015 10,3 M€, tämän vuoden liikevaihtoennusten on jo 37 M€ (pro forma).

”Olemme hakeneet viimeisten vuosien aikana suunnitelmallisesti kasvua järkevillä yritysostoilla, mutta panostamalla myös erityisen paljon orgaaniseen kasvuun. Systemaattinen työ palkitaan, kun yritys kasvaa hallitusti ja järkevästi ja se näkyy niin asiakkaille kuin yhteistyökumppaneillekin”, iloitsee Raksystems Insinööritoimisto Oy:n toimitusjohtaja Marko Malmivaara.

Mitkä ovat Kasvaja-sertifikaatin kriteerit?

Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti voidaan myöntää yritykselle, joka on:

  • harjoittanut liiketoimintaa vähintään neljä vuotta,
  • kasvattanut liikevaihtoaan merkittävästi kolmen viimeisen vuoden aikana,
  • tehnyt vähintään 500 000 euron liikevaihdon viimeisimmän vuoden aikana.

Merkittävä liikevaihdon kasvu viittaa siihen, että yrityksen liikevaihdon vuotuinen kasvu on ylittänyt alan keskimääräiset kasvulukemat vähintään 10 prosentilla.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp

Katso myös