Raksystemsin Joensuun aluetoimistolla on monipuolinen palvelutarjonta

Raksystemsin Pohjois-Karjalan aluetoimistolla on jo pitkät perinteet, sillä toimisto on perustettu vuonna 2001 kuntotarkastaja Jorma Sarkkisen toimesta. Sittemmin alueelle on saatu kaksi uutta työntekijää, jotka yhä tänään palvelevat asiakkaitamme niin Pohjois-Karjalassa kuin sen ympäristössäkin.

Rakennusmestari Kari Hassinen tuli Raksystemsille vuonna 2004. Karin toimialue sekä palvelutarjonta on laaja. Kari toimii mm. isojen kiinteistöjen kuntoarvioiden ja kuntotutkimusten parissa, tekee niin isojen kuin pientenkin kiinteistöjen sisäilmatutkimuksia sekä haitta-ainekartoituksia ja toimii myös HTT-tavarantarkastajana. Asuinkiinteistöjen parista työkokemusta onkin kertynyt jo kunnioitettavat 35 vuotta.

”Vajaa kymmenen vuotta sitten sain työtehtäväkseni mennä kartoittamaan nuorisoravintolan työntekijöiden oireilua asiakkaiden saapuessa illalla ravintolaan. Syy oireiluun löytyi lattiasta, sillä asiakkaiden laminaattilattialle kaatama alkoholi sekä siivoajien koneelliseen pesuun käyttämä pesuaine valuivat laminaatin raoista sen alle ja asiakkaiden saapuessa ravintolaan pääsi laminaatti painumaan ja alkoholi sekä pesuaine tursuivat raoista sisäilmaan. Ongelma löytyi ja se päästiin korjaamaan sekä tuolien alle sijoitettujen Wunderbaumien käyttö voitiin lopettaa, kun paha haju saatiin korjausten myötä poistettua. Kaikenlaista sitä on tullut vuosien aikana vastaan”, muistelee asiantuntijamme Kari Hassinen pilke silmäkulmassa.

Myyriä vai mäyriä?

Vuonna 2011 Pohjois-Karjalan aluevastaavaksi valittiin kuntotarkastaja ja rakennusinsinööri Eero Tyni. Eero työskentelee pääasiassa asuntokaupan palveluiden sekä energiatodistusten parissa. Eeroa voisi kutsua myös yrityksessämme ’tablettivallankumouksen isäksi’, sillä hän tekee keikalla muistinpanonsa tabletille ja viimeistelee raportin toimistolla. Hänen tavoitteenaan on toimittaa raportti asiakkaalle mahdollisimman ripeästi ja saada muutkin työntekijämme innostumaan teknologian tuomista eduista.

”Minun ja Karin pitkä kokemus sekä laaja osaaminen ovat mielestäni meidän valttikorttimme asiakkaitamme palvellessamme, sillä pystymme toimimaan melkeinpä kaikilla Raksystemsin palvelualoilla ja teemme keikkaa myös Pohjois-Karjalan ulkopuolella”, aluevastaava Eero Tyni arvioi.

”Olin tekemässä vanhaan rivitaloon kuntotarkastusta ja mietiskelin että mitähän nuo jalkapallon mentävät kolot on, mitkä menee rivitalon alle. Jututin siinä sitten vanhempaa herramiestä, joka oli asunut siinä pitempään ja kysyin, että tietääkö hän mistä nuo kolot on tullut. Pappa vastaa, juu ne on niitä myyriä, minä mietin, että mitä ihmettä, myyriä, kolot on kuitenkin jalkapallon kokoisia. Sitten välähti, että meinaisko pappa mäyriä? Esitin sitten papalle tarkentavan kysymyksen, että onko ne ”myyrät” koiran kokoisia ja onko niillä viirut naamassa. Joo, niitä ne on, vastasi pappa!” aluevastaava Eero Tyni muistelee hymyssä suin.

Joensuun toimisto

Koulukatu 19 B 38
80100 Joensuu

Lisätietoja:

Eero Tyni
Aluevastaava, Pohjois-Karjala, Kuntotarkastaja, RI (AMK), ET-pätevyys, AKK
p. 030 670 5558

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@raksystems.fi

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp