Raksystems palvelee kautta maan.

Raksystemsin juhlavuosi käyntiin suosituilla koulutuksillamme!

Raksystemsin perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi kolmekymmentä vuotta ja juhlavuoden pääsemmekin starttaamaan jo tutuksi tulleilla maksuttomilla koulutuksillamme. Vuoden 2018 aikana koulutustarjottimen koulutuksissamme kävi lähes 2 500 henkeä, joten voimme sanoa vakauttaneemme asemamme kiinteistönvälitys- ja isännöitsijätoimistojen henkilökunnan kouluttajana.

Raksystemsillä kiinteistöalan ammattilaisten kouluttaminen on kulkenut matkassa lähes aina, sillä vanhimmat muistikuvat koulutuksistamme sijoittuvat 1990-luvulle. Nykyisessä muodossaan koulutustarjottimemme on ollut jo lähemmäs kymmenen vuotta. Meille on tärkeää, että Suomen kiinteistöomaisuudesta pitää huolta osaava henkilökunta, joten olemme tyytyväisiä suosioon, jonka koulutustarjottimemme on viime vuosina saavuttanut.

Koulutuksia järjestetään jälleen ympäri Suomen

Tuttuun tapaan kuluvana vuonna koulutuksiamme järjestetään ympäri Suomen. Eteläisimmät koulutukset järjestetään Vantaalla ja Turussa ja pohjoisimmat puolestaan Oulussa ja Rovaniemellä. Vuoden ensimmäinen koulutus järjestetään Oulussa ensi viikolla, 10. tammikuuta. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan tästä!

Koulutuksiamme järjestetään vuodessa noin 60 kappaletta, joka pitää kouluttajamme kiireisinä. Tänä vuonna olemme saaneetkin mukaan muutamia uusia innokkaita kouluttajia, kuten Serge Skorin Vantaalla ja Rebecca Haaranen Lahdessa. Raksystemsin omien kouluttajien lisäksi koulutustarjottimestamme löytyy myös kiinteistölakimies Jussi Laakan suosittuja koulutuksia, kuten Kuolinpesäkaupan osapuolena – juridiikkaa välittäjän näkökulmasta sekä Vastuunjakoehtojen käyttäminen asunto- ja kiinteistökaupoissa.

Aiheina kuluvana keväänä on sekä vanhoja tuttuja että uudempia ja ajankohtaisia aiheita. Jo tuttuja koulutuksia ovat mm. Rakennustekniikka 1 ja 2, Korjauskustannukset ja Sisäilma, jotka vuosi toisensa jälkeen keräävät hyvän määrän kuulijoita.

Uudet koulutukset rakennettiin palautteiden pohjalta

Saimme vuoden 2018 aikana hurjasti palautetta niin henkilökohtaisesti, palautelomakkeen kautta, sähköpostitse kuin puhelimitsekin. Kiitos ihan joka ikisestä palautteesta. Olemme saaneet paljon ideoita uusista koulutusaiheista, joiden pohjalta olemmekin nyt luoneet uudet koulutukset, kuten Serge Skorinin pitämä Kotiautomaatio ja IoT-ratkaisut -koulutus.

Vuosi sitten koulutustarjottimellamme oli Sata vuotta suomalaisia taloja -koulutus, joka oli erittäin pidetty ja josta saimme paljon pyyntöjä tehdä versio myös isommille kiinteistöille. Pyörittelimme pyyntöjänne mielessämme ja tänä keväänä Sata vuotta suomalaisia isoja kiinteistöjä -koulutusta pidetään jo kahdeksalla eri paikkakunnalla.

Nähdään koulutuksissamme!

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp