Raksystemsin suurin aluetoimisto sijaitsee Tampereella

Raksystemsin suurin aluetoimisto sijaitsee Pirkanmaalla, jossa työskentelee yhteensä 13 työntekijää. Heistä 5 on asuntokaupan kuntotarkastuksiin keskittynyttä henkilöä, joilla on monipuolista osaamista mm. lämpökuvauksesta, energiatodistusten laadinnasta, sisäilmatutkimusten teosta sekä valvonnasta.

”Asiantuntijamme työskentelevät koko Pirkanmaan laajuudelta sekä tarvittaessa laajemminkin esimerkiksi erityisosaamista vaativissa asiantuntijatehtävissä. Osastomme on kasvanut nopeasti muutamien viime vuosien aikana ja tällekin vuodelle olemme budjetoineet itsellemme merkittävää kasvua”, kertoo Tampereen toimiston aluepäällikkö Tapio Peltonen.

Osastolla on suunnitelmissa kasvaa, joten aluetoimisto hakee tälläkin hetkellä uusia työntekijöitä riveihinsä. Lue lisää Tampereen toimiston avoimista työpaikoista.

Tampereen aluetoimisto on ollut Raksystemsin ensimmäinen aluetoimisto. Toimisto perustettiin vuonna 1997 ja sille tuli viime vuonna 20 ikävuotta täyteen. Merkkipäivää vietettiin juhlallisin merkein asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, kun Raksystems tarjosi kakkukahvit toimistollaan.

”Pirkanmaan tiimissä on aivan mahtava ja kannustava ilmapiiri, sitä voisi kuvailla todelliseksi tekemisen meiningiksi! Autamme toisiamme ja kehitymme yhdessä. Veikkaan, että se on pitkän historiamme salaisuus”, arvelee Tapio.

Tampereen toimisto

Haarlankatu 4 E
33230 Tampere

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp