Raksystems on ollut mukana monissa YIT uudisrakennuskohteissa suunnittelijan tehtävissä.

Uudisrakennuskohteiden suunnittelua tiiviissä yhteistyössä rakennusyhtiön kanssa

Raksystems on toiminut viime vuosina monien YIT:n rakentamien kiinteistöjen suunnittelijana niin rakenne-, arkkitehti-, LVIA- ja sähkösuunnittelunkin osalta. Suunnittelukohteet ovat pitäneet sisällään pääasiassa asunto-osakemuotoisia asuinrakennuksia kerrostaloista paritaloihin. Uusimpien kohteiden suunnittelu on valmistunut vuoden 2021 joulukuussa.

Kohteita kuudella paikkakunnalla

Suunnittelukohteista kerrostaloja ovat olleet taloyhtiöt Asunto Oy Sipoon Kalliokielo, Asunto Oy Nurmijärven Leinikki, Asunto Oy Nurmijärven Unikko, Asunto Oy Porvoon Klossi, Asunto Oy Lohjan Karstunraitti, Asunto Oy Lohjan Karstunkulma, Asunto Oy Lohjan Keksitehdas, Asunto Oy Lohjan Rinkeli, Asunto Oy Kirkkonummen Tolsan Rinne 1 ja Asunto Oy Kirkkonummen Tolsan Rinne 2.

Pientalokohteita ovat taas olleet taloyhtiöt Asunto Oy Espoon Tsaarinpoppeli, Asunto Oy Espoon Puolukka, Asunto Oy Espoon Vuokko, Asunto Oy Espoon Merenneito ja Asunto Oy Espoon Menninkäinen. Taloyhtiöt ovat koostuneet pienkerrostaloista sekä pari- ja rivitaloista.

Asunto Oy Espoon Puolukkaan ja Vuokkoon on tehty rakennesuunnittelun lisäksi myös arkkitehti-, LVIA- ja sähkösuunnittelu.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp