Vaasan aluetoimiston menestyksen takana on laaja alan osaaminen ja hyvä yhteishenki

Vaasan aluetoimisto aloitti toimintansa pian kaksikymmentä vuotta sitten, vuonna 1999. Toimisto viettää siis ensi vuonna juhlavuotta, kuten koko yrityskin.

Toimisto tarjoaa kattavasti palveluita aina Asuntokaupan Kuntotarkastuksista elinkaaripuolen kuntoarvioista ja -tutkimuksista hanke- ja rakennuttamistöihin. Tällä hetkellä toimistolla työskentelee kolme henkilöä: aluepäällikkö Jukka Tammenpää, kuntotarkastaja Pekka Hintsala ja rakennustekninen asiantuntija Kristian Manner.

Vaikka toimisto on pieni, sen tavoitteet ovat suuret. Toimiston tahtotila on tarjota mahdollisimman laajaa rakennus- ja kiinteistöalan palvelua paikallisesti.

”Ratkaisu tähän on kouluttautuminen. Mikäli jotain asiaa ei osaa ennestään, niin se on mahdollista opetella. Yritys tarjoaa hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden opiskella lisää työn ohessa”, kertoo pian 7 vuotta Raksystemsillä viihtynyt Pohjanmaan aluepäällikkö Jukka Tammenpää.

Tammenpään vastuulla on paitsi koko toimiston liiketoiminta, myös kuntoarviot ja projektinjohto. Hintsala, joka kuuluu myös koko aluetoimiston perustajajäseniin, keskittyy taas enemmän Asuntokaupan Kuntotarkastuksiin. Uusimpana tulokkaana porukassa on aloittanut Manner, joka palvelee alueen ruotsinkielisiä asiakkaita. Hänen vahvuutensa on valvonnan ja projektinjohdon tehtävissä.

”Olemme saaneen toimistolle todella hyvän porukan, joka tekee hyvää työtä. Yrityksen maine luotettavana toimijana alueella on osaltaan tuonut meille töitä, mutta uskon, että myös meidän ulospäin näkyvällä avoimella ja hyvällä yhteishengellä on vaikutusta asiaan”, kertoo Tammenpää.

Vaasan toimisto

Wolffintie 36 F2, nro 12
65200 Vaasa

Lisätietoja:

Jukka Tammenpää
Pohjanmaan aluepäällikkö
030 670 5647
jukka.tammenpaa@raksystems.fi

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp