OmaInsinööri

OmaInsinööri on pientaloasujan luottokaveri

OmaInsinööri auttaa chatin kautta.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!

Täytä tarjouspyyntölomake ja palaamme sinulle tarjouksen kanssa mahdollisimman pian.

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16

Raksystemsin OmaInsinööri palvelee sinua chatin kautta sekä kotonasi tai vaikka vapaa-ajanasunnollasi!

Voit jutella OmaInsinöörille esimerkiksi, kun sinua

  • mietityttää sisäilma-asiat,
  • olet kiinnostunut energiansäästöstä tai
  • kaipaat neuvoja ja apua rakennuksen huoltoon, korjaamiseen tai tarkastamiseen liittyen.
  • Ota yhteyttä tämän sivun chatissa!

KotiApp-asiakkaana käytössäsi on Raksystemsin OmaInsinööri-chattipalvelu

OmaInsinöörin chattipalvelun lisäksi voit tilata OmaInsinöörin myös kotikäynnille. Kotikäynnillä OmaInsinööri ratkoo ongelmat paikan päällä ja antaa myös huolto- ja kunnostusvinkkejä kotisi ylläpitoon. OmaInsinööri tekee myös rakennetutkimuksia ja selvittää sisäilmakysymyksiä, tutkii vaurioiden syitä ja antaa toimenpide-ehdotukset asioiden korjaamiseksi.

OmaInsinöörin kotikäynti

Tuntiveloitus 125 €/h + kilometrikorvaus 0,91-0,99 €/km (alueen hinnastosta riippuen) (minimiveloitus 3,5 tuntia sisältäen matkat).

OmaInsinööri ratkoo ongelmat paikan päällä antaen myös huolto- ja jatkotoimenpidesuositukset. Ajan sallimissa puitteissa tehdään samalla muita tarpeellisia tutkimuksia.

Tilauksen voit tehdä KotiApp-mobiilisovelluksessa. Jos sinulla ei ole mahdollista asentaa sovellusta, voit tilata OmaInsinööri-palvelun myös chatin kautta tai sähköpostilla asiakaspalvelu@raksystems.fi.

Mikä on KotiAppin OmaInsinööri-palvelu?

Chatin päässä Sinua KotiApp-asiakkaana palvelee Raksystemsin OmaInsinööri. Voit ottaa yhteyttä mieltäsi askarruttavista asioista, kuten rakenteellisista vaurioista, sisäilmasta, energiansäästöstä, huollon ja korjausten tarpeellisuudesta. Kun havaitset ongelmia, voit kysyä OmaInsinööriltä mitä tehdä. OmaInsinööri ohjaa ja palvelee Sinua huolto- ja kunnostustöissä.

Voit tilata OmaInsinöörin myös kotikäynnille. Kotikäynnillä OmaInsinööri ratkoo ongelmat paikan päällä antaen myös huolto- ja kunnostusvinkkejä kotisi ylläpitoon. OmaInsinööri tekee myös rakennetutkimuksia ja selvittää sisäilmakysymyksiä, tutkii vaurioiden syitä ja antaa toimenpide-ehdotukset asioiden korjaamiseksi.

KotiAppin OmaInsinööri -kotikäynti epävarmuustekijät ja lisätietoja

  • Koska OmaInsinööri-kotikäynti on pintapuolinen ja aistinvarainen kartoitustoimenpide, ei kartoituksen suorittaminen poista sitä mahdollisuutta, että tarkastetussa kohteessa voisi olla piileviä vaurioita, jotka eivät pintapuolisella kartoitusmenettelyllä ole havaittavissa. Rakenteissa piilevää vaurioita ei voi havaita, ellei rakenteissa ole kartoitushetkellä pinnalle näkyvää tai mittalaitteilla havaittavia merkkejä vauriosta.
  • Lisäksi suositellaan tehtäväksi KotiAppin Kotikartoitus, jos asiakas haluaa kodistaan kattavamman peruskartoituksen. Asuntokauppaan tehtäväksi suosittelemme aina Asuntokaupan Kuntotarkastustamme.

Pyydä tarjous tai ole yhteydessä

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.