Raksystems kiinteistöjen hyväksi

KotiAppin uusi versio on julkaistu!

KotiApp on nyt saanut uuden ulkoasun sekä lukuisia uusia ominaisuuksia

Päivityksen myötä myös kerros-, pari- ja rivitaloasujat pääsevät nauttimaan KotiAppin maailmasta. Myös sovelluksen käyttäminen on tehty entistä helpommaksi. Saat uudet ominaisuudet käyttöösi päivittämällä sovelluksesi.

Sovelluksen uudet ominaisuudet:

  • Uudistunut käyttäjäystävällinen ulkoasu
  • Uudet asuntotyypit: paritalo, rivitalo ja kerrostalo
  • Mahdollisuus lisätä useita kiinteistöjä
  • Uusi kysely ja tehtäviä koskien vapaa-aikaa ja mökkeilyä
  • Käyttäjän itse lisäämille tehtäville voidaan asettaa toistuvuus
  • Sovelluksen käyttöönottoa on tehty helpommaksi

Uusi ulkoasu helpottaa sovelluksen käyttöä

KotiAppin ulkoasu on saanut käyttäjäystävällisemmän ilmeen. Etusivunäkymästä on tullut paitsi tyylikkäämpi, myös selkeämpi käyttää. Näet yhdellä vilkaisulla, missä kunnossa mikäkin kodin huolto- ja kunnossapidon alueesi on. Myös tehtävät ja kotikansio löytyvät heti etusivun alaosasta.

Kaikki asuntotyypit käytettävissäsi

Asuitpa omakoti-, rivi-, kerros- tai paritalossa, KotiApp auttaa pitämään kodistasi huolta. Uusien ominaisuuksien myötä voit lisätä sovellukseen niin monta kiinteistöä tai asuntoa kuin itse haluat, oli sitten kyse vapaa-ajanasunnostasi maalla tai vakituisesta kerrostaloasunnostasi keskustan sykkeessä. Vastattuasi huolellisesti jokaiseen asuntoasi koskevaan alkukyselyyn, räätälöi huoltokirja huolto- ja kunnossapitotoimenpiteet kaikille asunnoillesi sopiviksi.

Uusi kysely ja tehtävät

Sovellukseen on lisätty kysely koskien vapaa-aikaa ja mökkeilyä, jotta sovellus palvelee käyttäjiään entistä paremmin. Kysely tuo mukanaan kivoja uusia tehtäviä, joiden avulla pidät huolta myös vapaa-aikaan liittyvistä kodin huolto- ja kunnossapidon tehtävistäsi.

Käyttäjän itse lisäämille tehtäville voidaan myös asettaa toistuvuus. Ota esimerkiksi tavaksi käydä kolaamassa lumet pois mökkisi vierustalta talviloman aikaan. Näin mökkisi rakenteet pysyvät varmasti kunnossa.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp