Pientalon vuosikello -opas auttaa sinua kodin kunnossapidossa pitkin vuotta.

Lataa itsellesi Raksystemsin Pientalon vuosikello -opas!

Koti taitaa olla sinunkin kallein omaisuutesi? Tästä merkittävästä satsauksesta huolimatta me suomalaiset olemme kovin laiskoja ja jopa välinpitämättömiä huolehtimaan omaisuudestamme. Pankkilainaa lyhennetään välillä jopa irvistellen, mutta kodin kuntoon emme kiinnitä huomiota yleensä ennen kuin on jo myöhäistä.

Tyypillistä on, että kodin kunto alkaa kiinnostamaan vasta asuntokaupan yhteydessä, kun kauppapäivä on jo sovittu tai kun katto on vuotanut vähintään viimeiset kymmenen vuotta ja vuodon alla olevan ämpärin tyhjentäminen alkaa tympimään. Toisinaan tuntuu siltä, että olemme jopa valmiit uhraamaan terveytemme laskemalla kodin kunnon huonolle tasolle.

Ei kuitenkaan huolta, sillä kodin kunnossapito ei ole vaikeaa! Kunhan muistaa tietyt säännölliset asiat pitkin vuotta ja on valmis antamaan kodilleen hieman aikaa ja vaivaa, niin kaikki menee varmasti hyvin.

Pientalon vuosikello -opas auttaa sinua vuoden eri huoltotöissä

Jotta saat parhaan mahdollisen avun liittyen kotisi koko vuoden huoltotöihin, olemme laatineet kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa sinua varten oppaan. Pientalon vuosikelllo -opas sisältää muun muassa tietoa ja vinkkejä pientalon huoltoon ja kunnossapitoon eri vuodenaikoina sekä tietoa kodin määräaikaistarkastuksesta.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp