Raksystems Energiajohtaminen
ENERGIAJOHTAMINEN

Asiantuntijan avulla energiatehokas kiintestökokonaisuus.

Energiahallinta- ja johtamisen palvelukokonaisuus on monipuolinen ja kattava kiinteistön energiatehokkuuden, toiminnallisuuden sekä sisäolosuhteiden tarkastusmenetelmä.

Energiajohtamisella jatkuvaa energia- ja olosuhdeseurantaa

Asiantuntijamme varmistavat Energiajohtamisen palvelussamme kiinteistöjen energiatehokkaan toiminnan siten, ettei se ei ole ristiriidassa turvallisten ja terveellisten sisäolosuhteiden kanssa. Tyypillisesti työssä yhdistetään asiakkaan energiahallintajärjestelmän ja rakennusautomaatiojärjestelmien seurantatieto asiantuntijatyöhömme automaattista analytiikkaa hyödyntäen.

Palvelumme tukee kiinteistön ylläpidon työtä kohteiden energiatehokkuuden ja sisäilmasto-olosuhteiden seurannassa ja kehittämisessä. Omistaja hyötyy, kun koko kohdekanta on kattavassa ja jatkuvassa vertailukelpoisessa energia- ja olosuhdeseurannassa.

Mitä Energiajohtaminen pitää sisällään?

Energiajohtamisen palvelumme on räätälöitävissä tarpeitasi vastaavaksi. Se toteutetaan yhteistyössä kiinteistön omistajan ja ylläpidon palvelutuottajien kanssa. Palvelu soveltuu yksittäisestä kohteesta aina laajoihin kiinteistösalkkuihin.

Energiahallinta- ja johtamisen palvelukokonaisuuteen sisältyy:

  • energiatavoitteiden asettaminen, seuranta ja raportointi,
  • kiinteistöjen toiminnallisuuden varmentaminen ja sisäilmaolosuhteiden valvonta,
  • energiatehokkuutta tai kiinteistöjen toimintaa edistävien toimenpiteiden esittäminen sekä raportointi ja vaikutusten seuranta.

Teemme palvelua Raksystems GBP:n asiantuntijoiden avulla. Green Building Partners Oy on osa Raksystems Groupia vuodesta 2020 lähtien.

Lisätietoja palvelusta saat johtavalta asiantuntijalta Sami Nevalalta numerosta 050 360 6676 sekä GBS:n johtajalta Konsta Tuokolta puh. 044 012 2018

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!

Täytä tarjouspyyntölomake ja palaamme sinulle tarjouksen kanssa mahdollisimman pian.

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16