Raksystems Märkätilojen kosteuskartoitus
Märkätilojen kosteuskartoitus

Kosteuskartoituksella selvitetään märkätilojen kunto ja korjaustarve

Kartoituksen avulla kartoitetaan, löytyykö tiloista kosteutta ja onko aihetta jatkotoimenpiteille.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!

Täytä tarjouspyyntölomake ja palaamme sinulle tarjouksen kanssa mahdollisimman pian.

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.

Märkätilojen kosteuskartoitus ajoittaa kylpyhuoneremontin oikein

Märkätilojen kosteuskartoituksessa tarkastetaan etenkin märkätilojen vesivahinkoalttiit paikat, kuten lattiakaivo sekä suihkunurkkaus. Kosteusmittarilla varmistetaan, ettei märkätiloista löydy kosteutta.

  • Märkätilaremontin ajankohdan selvittämiseksi.
  • Viimeistään 20 vuotiaalle taloyhtiölle.
  • Pinnat havainnoidaan kosteudentunnistimella.
  • Taloyhtiölle luovutetaan kirjallinen raportti, jossa märkätilojen kuntoluokittelu
Raksystems Märkätilojen kosteuskartoitus

Märkätilojen kunnon selvittäminen kannattaa teettää ammattilaisella säännöllisin väliajoin, sillä asukkaiden vaihtuessa käyttö- ja kulutustottumukset vaihtuvat. Vuosien karttuessa myös taloyhtiön ikä vaatii huolellista kunnon tarkastusta ja huolenpitoa. Ajoissa havaitun vaurion tai puutteen korjaaminen voi tuoda lisäksi tuntuvia säästöjä verrattuna tilanteeseen, että vaurio tai puute olisi jäänyt huomaamatta.

Märkätilojen kosteuskartoituksena vulla pystytään kartoittamaan kaikkien asuntojen kosteiden tilojen tekninen kunto samalla kertaa.

”Tulevien märkätilakorjausten rahoituksen ja toteutusajankohdan suunnittelun kannalta, märkätilojen kosteuskartoituksesta saatava raportti sekä kuntoarviosta lisäksi saatava PTS-ehdotus ovat erinomaisia työkaluja isännöitsijälle ja taloyhtiölle.”

Isännöitsijä Päivi Sandén

Märkätilojen kosteuskartoituksen sisältö

Märkätilojen kosteuskartoituksessa selvitetään tutkittavan tilan tai rakenteen kosteustilanne, mahdolliset kosteusvaurioriskit, sekä mahdolliset korjaus- tai lisätutkimustarpeet. Kosteuskartoituksen avulla pystytään samalla kertaa kartoittamaan kaikkien asuntojen kosteiden tilojen tekninen kunto. Kartoituksessa apuvälineenä käytetään kosteudentunnistinta.

Tutkimuksen suorittaa Raksystemsin ammattitaitoinen asiantuntija.

Raportointi

Kosteuskartoituksesta luovutetaan isännöitsijälle sähköinen raportti, jossa arvioitavien rakenneosien kunto luokitetaan neljään kuntoluokkaan. Raportissa esitellään tulokset asuntokohtaisesti sekä koko taloyhtiön yhteenvetona. Raporttiin lisätään myös valokuvia havainnoimaan märkätilojen kuntoa.

Pyydä tarjous tai ole yhteydessä

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.