Juli Niittykummun Vaahtera saavutti LEED-sertifikaatin.

Kuntoarvio on erinomainen taloyhtiön kunnon selvitysmenetelmä.

Tarkempia tutkimuksia varten suosittelemme lisäpalveluita!

Tutustu Kuntoarvio-tarjouksen yhteydessä tarjottuihin palveluihimme!

Taloyhtiön Kuntoarvion yhteydessä on järkevää hoitaa myös muita tutkimuksia, kuten taloyhtiön kaikkien märkätilojen kosteuskartoitus, laatia kymmeneksi vuodesi energiatodistus sekä vertailla eri lämmitystapoja.

Lue lisää palveluistamme!

Lämmitystapavertailu on lisäpalveluna tuotettava palvelu vaihtoehtoisista lämmitystavoista, niiden kustannuksista ja vaikutuksista hoitovastikkeeseen. 

Voimassa oleva energiatodistus helpottaa taloyhtiön arkea, sillä se vaaditaan asuntokauppaa ja asunnon vuokrausta varten. Energiatodistus on voimassa 10 vuotta.

Taloyhtiön märkätilojen kosteuskartoituksessa tarkastetaan märkätilojen vesivahinkoalttiit paikat ja varmistetaan, ettei märkätiloista löydy kosteutta.

Tarvekartoituksessa selvitetään kuinka monta latauspaikkaa taloyhtiöön voidaan asentaa nykyisellä sähköjärjestelmällä tai parkkialueen sähköjärjestelmän muutoksilla.

Kiinteistökartturi konkretisoi taloyhtiöiden korjaushankkeiden hallinnan. Palvelu helpottaa tiedon jakamista ja PTS:n ylläpitämistä sekä toteuttamista.

Asiantuntijamme tarkastaa taloyhtiön ja saa tarkastuksesta kirjallisen virhe- ja puuteluettelon, jota taloyhtiö voi hyödyntää asuntojen myyjän kanssa keskustellessa.

Putkiston kuntotutkimus tuo luotettavaa tietoa taloyhtiön päätöksenteon pohjaksi ja määrittelee putkiremontin ajankohdan.

Ota yhteyttä!

Löydät tarjouksestasi yhteyshenkilösi henkilökohtaiset tiedot.

Asiakaspalvelumme palvelee valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.