Vuonna 2005 perustettu Projektledarhuset i Stockholm AB on Ruotsissa toimiva kiinteistöjen rakennus-, suunnittelu ja korjaushankkeiden projektinjohtopalveluihin keskittyvä yritys.

Projektledarhuset i Stockholm AB

Vuonna 2005 perustettu Projektledarhuset i Stockholm AB on Ruotsissa toimiva kiinteistöjen rakennus-, suunnittelu ja korjaushankkeiden projektinjohtopalveluihin keskittyvä yritys ja on vuodesta 2020 lähtien osa Raksystemsiä.

Laajaa ja vankkaa kokemusta projektinjohdosta

Vuonna 2005 perustettu Projektledarhuset i Stockholm AB on Ruotsissa toimiva kiinteistöjen rakennus- ja korjaushankkeiden projektinjohtopalveluihin, kuntotutkimuksiin, kaupunki- ja ympäristösuunnitteluun sekä ympäristösertifiointeihin keskittyvä yritys ja vuodesta 2020 lähtien osa Raksystemsiä. Yhtiö työllistää vakituisesti 65 henkilöä.

Projektledarhuset tunnetaan projektinjohtopalveluista sekä asiantuntijoiden vahvasta osaamisesta. Yritys on mukana asiakkaiden korjaus- ja rakentamishankkeissa alusta loppuun. Projektledarhusetilla on laaja asiakaskunta rakennus- ja kiinteistöalalla sekä julkisten, yksityisten että taloyhtiöasiakkaiden parissa. Yhtiön asiakkaita ovat muun muassa Locum, Tukholman kaupunki, Vasakronan sekä lukuisat taloyhtiöt ja historialliset rakennukset. Viime vuosina yritys on keskittynyt erityisesti ympäristöpalveluihin ja niiden kehittämiseen.

Toimipisteemme sijaitsee Tukholmassa. Vieraile Raksystems Ruotsin ruotsinkielisillä sivuilla.

Ota yhteyttä!

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.