Hyvinvoiva kiinteistö
HYVINVOIVA KIINTEISTÖ

Ydintehtävämme on auttaa kiinteistönomistajia pitämään rakennuksista huolta.

Kiinteistöjen ennaltaehkäisevä huolenpito on ratkaisevaa. Mitä aikaisemmassa vaiheessa kiinteistön elinkaarella päästään mukaan projektiin, sen parempi lopputulos.

Hyvinvointia kiinteistöille jo vuodesta 1989

Johtavana Suomessa ja Ruotsissa toimivana kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntijakonsernina erikoistumme kiinteistöjen arviointeihin, tarkastuksiin ja sertifiointeihin. Olemme suorittaneet yli 150 000 rakennustarkastusta ja -tutkimusta, ja meillä on ollut kunnia valvoa tuhansittain remontointihankkeita. Olemme myös vuosittain mukana yli 20 000 asuntokaupassa ja kuntotutkimuksessa Pohjoismaiden alueella. Raksystems perustettiin Suomessa vuonna 1989.

Liiketoimintamme on jaettu kolmeen alueeseen: Green Building Services, Inspections & Surveys ja Project Services. Green Building Services tukee vihreää rakentamista ja on vahvasti mukana ohjaamassa asiakkaita vastuullisuuteen. Inspections & Surveys tukee sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaiden ennakoivaa kiinteistöhuoltoa. Viimeisenä muttei vähäisimpänä Project Services varmistaa rakentamisen laadun ilman kompromisseja uudisrakennus- ja remonttihankkeissa.

Tiedon jakamista kestävistä kiinteistöistä

Asiantuntijayhtiönä haluamme jakaa ja lisätä tietoa vastuullisista kiinteistöistä. Vuonna 2022 järjestimme asiakkaille Suomessa 49 ja Ruotsissa 47 koulutuspäivää. Koulutusten lisäksi viestimme aktiivisesti toiminnastamme ja ajankohtaisista aiheista sosiaalisen median, suorapostitusten, lehdistötiedotteiden ja asiakastilaisuuksien kautta.

Positiivinen vaikutus kiinteistöjen hyvinvointiin

Ydintehtävämme on auttaa kiinteistöjen omistajia huolehtimaan rakennuksistaan. Tavoitteenamme on, että ihmiset voivat hyvin rakennuksissa, joihin olemme tehneet asiantuntijapalveluitamme. Palveluidemme kautta meillä on positiivinen vaikutus kiinteistöjen hyvinvointiin. Tavoitteenamme on mitata positiivista vaikutustamme kiinteistöjen hyvinvointiin tulevina vuosina.

Vuonna 2022 Raksystems teki 136 (Suomi) ja 37 (Ruotsi) ympäristösertifiointia sekä 2200 (Suomi) ja 335 (Ruotsi) kiinteistöjen hyvinvointia edistävää tarkastusta isoille kiinteistöille.

Meillä on merkittävä positiivinen vaikutus palveluittemme kautta kiinteistöjen hyvinvointiin

Vaikutamme positiivisesti kiinteistöjen hyvinvointiin palveluidemme kautta. Haluamme kehittää palveluitamme jatkuvasti, joten varmistamme hyvän viestinnän ja kanssakäymisen sidosryhmiemme kanssa. Pyrimme myös lisäämään asiakkaidemme tietoisuutta vastuullisista kiinteistöistä.

Net Promoter Score (NPS) – asiakastyytyväisyys edeltävien 30 päivän aikana

Hyvinvoiva kiinteistö – vuoden 2022 KPI-mittarit

71 NPS
asiakastyytyväisyys

96 päivää
asiakaskoulutukset

173 kpl
ympäristösertifiointia

5535 kpl
kiinteistön hyvinvoinita edistäviä tarkastuksia