Uusimaa

Kokeneempi LVI-suunnittelija

Haemme Vantaan pääkonttorillemme kokeneempaa LVI-suunnittelijaa.

Tehtävä koostuu suunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä, pitäen sisällään uudistuotannon ja korjausrakentamisen LVI-suunnittelua sekä valvontaa. Kuulut osana reilun 50 hengen suunnitteluosaston kokonaisuuteen, jossa talotekniikkatiimissä noin 15 henkilöä.

Toivomme, että sinulla on vähintään kuuden vuoden työkokemus LVI-suunnittelusta ja olet tottunut käyttämään Autocad- tai cads-ohjelmistoa. Arvostamme as oy kokemusta sekä kokemusta ’’kentältä’’. Edellytämme LVI-alan tutkintoa (Insinööri tai DI).

Tuot oman asiantuntemuksesi ja ammattitaitosi koko tiimimme tueksi. Vastaat omien projektiesi toteutuksesta, aikataulutuksesta ja seurannasta as oy asiakkuuksissa. Mahdollisuus myös tiiminveto vastuuseen, mikäli näytöt annetuista projekteista ja kokonaisuusista tätä tukevat. Halutessasi pääset suorittamaan myös työmaavalvontaa.

Toivomme, etttä sinulta löytyy määrätietoinen ja tarkka työskentelyote, hyvät sosiaaliset ja kommunikaatiotaidot, kyky hallita kokonaisuuksia sekä yrittäjähenkinen työote. Osaat keskustella vakuuttavasti, niin kuluttaja-, asiantuntija- kuin päättäjien kanssa.

Haluat työskennellä nopeasti kasvavassa rennossa yrityksessä ja olet hyvä vastuuntuntoinen tiimipelaaja. Arvostamme rauhallista, avointa, ulospäinsuuntautuvaa asennetta sekä luottamusta herättävää olemusta. Olet kiinnostunut muista ja ymmärrät muita. Sopeudut tiimiin ja luot tiimihenkeä. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja haluat oppia uutta. Luot hyvät suhteet asiakkaisiin ja henkilöstöön. Olet ahkera ja aikaansaava sekä oma-aloitteinen ammattilainen.

Tarjoamme Raksystemsin selkeän urapolun kehittyä ja laajentaa osaamistasi, mahdollisuuden kasvaa isompiin ”saappaisiin” mm. projektipäällikköksi sekä vahvan kotimaisen rakennusalan suunnittelutoimiston edelläkävijän toimialaosaamisen ja nopeasti kasvavan organisaation. Olemme poikkeuksellisen rento, innostunut tiimi. Panostamme erityisen paljon henkilökunnan hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Meillä kaikki saavat olla kehittämässä asioita kuten ohjelmistoja ja työtiloja sekä työskentelymalleja. Meillä on sitoutunutta, innostunutta henkilökuntaa ja meillä vallitsee perheyhtiön tunnelma.

Panostamme oppimiseen ja koulutukseen. Käytössämme on uusimmat alan ohjelmistot ja teknologiat.  Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn töiden niin salliessa, sekä kilpailukykyisen palkan. Talossamme on selkeä perehdytysohjelma, jotta pääset hyvin työhön kiinni.

Lisätietoa tehtävästä antaa johtava rekrytointikonsultti Markus Lumme, puh. 040 774 3844

Hae tehtävää mahdollisimman pian tästä linkistä.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp