Uusimaa

Projektipäällikkö / rakennustöiden valvoja

Raksystems on vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys. Suomen suurimpana kuntotarkastusyhtiönä olemme tehneet yli 100 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitelleet ja valvoneet tuhansia peruskorjaushankkeita. Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme kiinteistöomaisuuden arvon säilymisen ja terveellisen elinympäristön. Toimimme lisäksi aktiivisesti alan kehitystehtävissä kiinteistöjen ja kansallisomaisuutemme edunvalvojina. Meillä on yli 600 asiantuntijaa sekä 25 toimipistettä, joista 18 Suomessa ja 7 Ruotsissa. Liikevaihtoennusteemme vuodelle 2021 on 60 miljoonaa euroa (pro forma).

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle projektipäällikköä / rakennustöiden valvojaa. Monipuolinen tehtävä pitäen sisällään asunto-osakeyhtiöiden perusparannushankkeita ja korjausrakentamisen rakennustyönvalvontaa, korjausrakentamisen rakennuttamista ja asiantuntijatehtäviä. Tavoitteemme on kasvattaa ja kehittää rakennuttamisen ja valvonnan -palveluamme pääkaupunkiseudun alueella.

Sinulla on ammattitutkinnon jälkeistä työkokemusta vähintään 8 vuotta. Näistä työkokemusta työnjohto- ja/tai valvontatehtävistä tulisi olla vähintään 3-5 vuotta. Olet toiminut korjausrakentamishankkeissa työnjohto- tai valvontatehtävissä. Asunto-osakeyhtiöiden hankkeet katsotaan eduksi.

Tuot oman asiantuntemuksesi ja ammattitaitosi koko tiimimme tueksi. Vastaat omien projektinjohto ja rakennuttamisen projektiesi toteutuksesta, aikataulutuksesta ja seurannasta. Osallistut aktiivisesti myös projektimyyntiin. Työpisteesi sijaitsee toimistollamme Vantaalla, Vetotie 3:ssa. Töiden niin salliessa, mahdollisuus on myös etätyöskentelyyn.

Sinulla on määrätietoinen ja tarkka työskentelyote, hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot, kyky hallita kokonaisuuksia sekä yrittäjähenkisyyttä. Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta työstä. Haluat työskennellä nopeasti kasvavassa rennossa yrityksessä ja olet vastuuntuntoinen. Sinulta löytyy halua hoitaa ja kehittää asiakassuhteita sekä tehdä projektimyyntiä oman työsi ohessa. Arvostamme avointa, ulospäinsuuntautuvaa asennetta sekä luottamustaherättävää olemusta. Olet kiinnostunut muista ja osaat myös kuunnella. Sopeudut tiimiin ja luot tiimihenkeä. Olet valmis tunnustamaan muiden työpanoksen. Luot hyvät suhteet asiakkaisiin ja henkilöstöön.

Yrityksessämme vallitsee vahva luottamuksen kulttuuri sekä vapaus. Vapaus luonnollisesti edellyttää täyttä vastuunottoa omasta työstä.

Asuinpaikka:    Pääkaupunkiseutu       

Koulutus:           Rakennusalan koulutus; rakennusmestari tai rakennusinsinööri. (RKM, RI tai DI)    

Kielitaito:           Suomi, eduksi katsotaan ruotsin ja englannin kielen taito

Urakehitys:       Tarjoamme Raksystemsin selkeän urapolun kehittyä ja laajentaa osaamistasi, tuemme myös mahdollisissa pätevyyksien hakemisissa

Tarjoamme

Vahvan kotimaisen rakennusalan konsulttitoimiston edelläkävijän toimialaosaamisen ja nopeasti kasvavan organisaation. Olemme poikkeuksellisen rento ja innostunut tiimi. Panostamme erityisen paljon henkilökunnan hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Meillä kaikki saavat olla kehittämässä asioita kuten ohjelmistoja ja työtiloja sekä työskentelymalleja. Meillä on sitoutunutta, innostunutta henkilökuntaa ja meillä vallitsee perheyhtiön tunnelma.

Panostamme oppimiseen ja koulutukseen. Käytössämme on uusimmat alan ohjelmistot ja teknologiat. Tarjoamme töiden salliessa mahdollisuuden etätyöskentelyyn sekä kilpailukykyisen palkan. Talossamme on selkeä perehdytysohjelma, jotta pääset hyvin työhön kiinni.

Palkka ja edut: Kiinteä kk-palkka, tulospalkka, kattava työterveys ja vakuutus, liikuntasetelit.    

Aloitusajankohta: Heti, hae paikkaa tästä

Lisätietoa hakuprosessista saat Nordic Progress Oy:n johtavalta konsultilta:

Markus Lumme, puh 040 774 3844, markus.lumme@nordicprogress.fi

Petra Autinen, puh 050 567 6997, petra.autinen@nordicprogress.fi

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp