Kaikki palvelut saman katon alta Raksystems omakotitalon kunnossapito

Asiakastarina – Raksystems toimi luottamusta herättävällä tavalla

Matti Vänskä omistaa vaimonsa kanssa 1980-luvulla rakennetun omakotitalon Espoossa. Lasten muuttaessa pikkuhiljaa pois, 6 makuuhuoneen koti tulisi olemaan liian iso pariskunnalle. He päätyivät siihen, että talo olisi hyvä myydä lähivuosina. Sitä ennen talo olisi kuitenkin hyvä tutkia ja sen seurauksena korjata mahdolliset ongelmakohdat.

”Tilasin Raksystemsiltä yleisen ja kattavan arvion talon vaatimista kunnostus- ja ylläpitotöistä. Kyseessä ei ollut varsinainen kuntotarkastus vaan asiantuntijan arvio, jotta voin teettää ennakoivasti tarvittavia kunnostustöitä.

Lisäksi tilasin energiatodistuksen ja energiansäästökartoituksen. Nämä tehtiin marraskuussa 2016”, Matti Vänskä kertoo tilauksestaan.

Palvelua ammattitaidolla

Vanhasta talosta luonnollisesti löytyi kohtia, joihin asiantuntija kiinnitti huomiota. Hän toi esiin mm. kattoikkunoiden rakenteiden mahdolliset lämpövuodot ja katon yläpohjan tuuletuksen parantamisen.

”Yhtenä suosituksena toimenpidelistauksessa oli rakennusten lämpökuvaus, joka toteutettiin alkuvuodesta 2017. Lämpökuvauksessa keskityttiin erityisesti asiantuntijan esille tuomiin kattoikkunarakenteisiin”, Matti kertoo.

Myös kodin katto tutkittiin samana vuonna. Selvitysten yhteydessä havaittiin, että vaikka katon rakenne oli rakennusvuonna ollut vaatimusten mukainen, olisi se riskirakenne vuonna 2017.

”Katon korjaavana toimenpiteenä tehtiin rakenteen ja tiilien uusiminen sekä välipohjan tuuletuksen parantaminen syksyllä 2017. Raksystemsin asiantuntija toimi valvojana tässä remontissa ja työn teki toinen yritys. Samassa yhteydessä parannettiin kattoikkunoiden lämmöneristystä lämpökuvauksen mukaisesti”, kodin omistaja kuvailee.

Raksystems vei huolen pois

”Ennakko-odotuksena minulla oli, että palvelut tehdään ammattitaidolla ja niin kuin on sovittu. Ennakko-odotukseni täyttyivät, sillä asiointi oli helppoa ja palveluiden toteutus ja hinta olivat juuri niin kuin oli etukäteen sovittu”, Matti Vänskä kertoo yhteistyöstä Raksystemsin kanssa.

Matin mielestä Raksystems toimi koko prosessin ajan luottamusta herättävällä tavalla. Hän kiitteleekin Raksystemsin asiantuntijoita rehellisyydestä ja avoimuudesta tarvittavien toimenpide-ehdotusten suhteen.

Oli mukava toimia asiantuntijoiden kanssa, kun asiat kerrottiin niin kuin ne olivat ja kysymyksiin sai luotettavia ja perusteltuja vastauksia. Tämä vie huolen pois tulevaisuuden osalta, Matti kiittelee.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp