Väriä 1980-luvun kerrostalokantaan – Asunto Oy Peltohuhdan julkisivuremontin projektinjohto, suunnittelu ja valvonta

Tampereella sijaitseva Asunto Oy Peltohuhta ryhtyi julkisivuremonttiin. Hanke toteutettiin vuosien 2018-2020 välisenä aikana. Myös kiinteistön parvekkeet ja ikkunat kunnostettiin sekä maan tasalla olevat ulko-ovet uusittiin remontin yhteydessä. Raksystems vastasi hankkeen projektinjohdosta, suunnittelusta ja rakennustyön valvonnasta.

Hankkeen toteutus

Ennen hankkeeseen ryhtymistä, kiinteistössä toteutettiin asiantuntijamme toimesta julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus, joka toimi hankkeen työselosteena.

Projektipäällikkömme aloitti hankkeessa kesäkuussa 2018. Hanke johdettiin alusta loppuun tiiviissä yhteistyössä taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän kanssa. Myös hankkeen arkkitehti- ja rakennesuunnittelu toteutettiin Raksystemsin toimesta.

Tyylikäs lopputulos

Urakkavaihe kesti vuoden 2020 maaliskuusta lokakuuhun. Asiantuntijamme valvoivat, että urakoitsija toteutti remontin sopimuksen mukaisesti laadussa tinkimättä.

Uudet betonielementtijulkisivut värikkäillä yksityiskohdilla kohottivat kiinteistön ilmettä huomattavasti. Kaikkiin parvekkeisiin lisättiin myös lasitukset, jotka lisäsivät asuntojen asumismukavuutta.

Julkisivu jälkeen remontin.
Julkisivu jälkeen remontin.
Julkisivu ennen remonttia.
Ulko-ovi jälkeen remontin.
Julkisivu ennen remonttia.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp