Raksystems U-arvon mittaus taloyhtiö

Virolaisen Harmet OÜ:n teollisuusrakennuksen Tekninen Due Diligence

Vuonna 1997 perustettu Harmet OÜ valmistaa erilaisia moduuli- eli valmistaloja sekä esimerkiksi rakentamisen käyttöön moderneja moduulielementtejä ja metallirakenteita. Yrityksen tuotannosta 90 % viedään Pohjoismaihin, joista noin 80 % Ruotsiin.

Raksystems teki kaupan kohteena oleviin tuotanto-, varasto- sekä toimistokiinteistöihin Teknisen Due Diligencen. 27 000 m2:n teollisuuskiinteistö rakennettiin vuonna 2017. Kohteen osti Corum Origin, joka vuokraa tilat pitkäaikaisvuokralla Harmet OÜ:lle. Harmet oli kohteen aikaisempi omistaja.

”Kohde oli todella hyvässä kunnossa ja siinä oli käytetty ilahduttavan paljon suomalaista tekniikkaa; toimistosiiven aulaan oli sijoitettu lasinen KONEen hissi, katolla oli Keraventin savunpoistoluukkuja ja hallissa oli Konecranesin valmistamat siltanosturit vain muutamia mainitakseni”, kertoo Raksystemsin projektipäällikkö Serge Skorin.

Tekninen Due Diligence sisälsi kohdekierroksen omistajien ja nykyisen vuokralaisen kanssa, teknisen tarkastuksen sekä ison määrän vironkielisiä projektipankin asiakirjojen ja tiedostojen tutkimista, kääntämistä sekä analysointia.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp