Arkkitehti- ja pääsuunnittelu

Arkkitehtisuunnittelu luo pohjan taloyhtiön toimivuudelle

Kokeneet arkkitehtimme tarjoavat käytännönläheisiä ratkaisuja vanhan kiinteistön tilojen, toimintojen ja visuaalisuuden haasteisiin.

Referenssit Pyydä tarjous

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!

Täytä tarjouspyyntölomake ja palaamme sinulle tarjouksen kanssa mahdollisimman pian.

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.

Kokonaisvaltaista arkkitehtisuunnittelua eri kokoisiin taloyhtiön korjaushankkeisiin

Teemme arkkitehtisuunnittelua kiinteistön sisä- ja ulkopuolisiin saneerauksiin, lisä- ja täydennysrakentamista unohtamatta.

  • Arkkitehtimme ovat alan kokeneita ammattilaisia. Esimerkiksi putkiremonttien suunnittelua olemme tehneet yli 20 vuoden ajan.
  • Voit hyödyntää asiantuntijoitamme aina hankkeen alusta loppuun asti.
Kokeneet arkkitehtimme tuovat käytännönläheisiä ratkaisuja vanhaan kiinteistöön.

Tavoitteena laadukas ja pitkäikäinen lopputulos

Arkkitehtisuunnittelu alkaa aina taloyhtiön tarpeiden ja toiveiden määrittelystä. Selvitämme kiinteistön lähtökohdat ja autamme taloyhtiötä tunnistamaan kiinteistön potentiaalin ja kehitysmahdollisuudet.

Usein iäkkäämmissä rakennuksissa esimerkiksi kylpyhuoneet ovat ahtaita eivätkä vastaa nykyajan tarpeita pesukoneineen ja pyykinsäilytystiloineen. Myös julkisivuremonttien yhteydessä saadaan kiinteistölle uutta hohtoa ja nykyaikaisuutta, kun arkkitehdit pääsevät vaikuttamaan julkisivusaneerauksen suunnitteluun. Myös materiaalien valinnalla on merkitystä. Suunnittelijoidemme terveelliset ja turvalliset materiaalivalinnat ohjaavat laadukkaan sisäympäristön saavuttamista ja tuovat ekologisuutta aikaa kestävällä ulkonäöllä.

Mitä suunnittelua tarjoamme taloyhtiöille?

Tarjoamme eri aikakausien rakennuksien suunnitteluun erikoistuneet tekijät kaikista suunnittelun sektoreista. Hallitsemme taloyhtiöiden julkisivu-, linja- ja vesikattosaneerauksien kaltaiset isommat korjaushankkeet, mutta myös pienemmät tilamuutokset esimerkiksi yhteistilojen käyttötarkoituksen muutoksiin liittyen.

Tutustu korjaussuunnittelun palveluihimme.

Ladattavat materiaalit

Korjaussuunnittelun esite.

Tutustu referensseihimme!

Pyydä tarjous tai ole yhteydessä

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.