Arkkitehti- ja pääsuunnittelu

Arkkitehtisuunnittelu luo pohjan taloyhtiön toimivuudelle

Kokeneet arkkitehtimme tarjoavat käytännönläheisiä ratkaisuja vanhan kiinteistön tilojen, toimintojen ja visuaalisuuden haasteisiin.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!

Täytä tarjouspyyntölomake ja palaamme sinulle tarjouksen kanssa mahdollisimman pian.

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.

Kokonaisvaltaista arkkitehtisuunnittelua erikokoisiin taloyhtiön korjaushankkeisiin

Arkkitehtimme ovat alan kokeneita ammattilaisia. Esimerkiksi putkiremonttien suunnittelua olemme tehneet yli 20 vuoden ajan.

Tyypillisiä arkkitehtisuunnittelukohteitamme ovat:

  • julkisivu-, vesikatto-, parvekekorjaukset,
  • linjasaneeraukset,
  • erilaiset sisätilakorjaukset,
  • pihakorjaukset,
  • käyttötarkoituksen muutokset,
  • ullakko- ja lisärakentamisselvitykset sekä
  • osakasmuutokset.

Tavoitteena laadukas ja pitkäikäinen lopputulos

Arkkitehtisuunnittelu alkaa aina taloyhtiön tarpeiden ja toiveiden määrittelystä. Selvitämme kiinteistön lähtökohdat ja autamme taloyhtiötä tunnistamaan kiinteistön potentiaalin ja kehitysmahdollisuudet.

Usein iäkkäämmissä rakennuksissa esimerkiksi kylpyhuoneet ovat ahtaita eivätkä vastaa nykyajan tarpeita pesukoneineen ja pyykinsäilytystiloineen. Materiaalien valinnalla on merkitystä. Suunnittelijoidemme terveelliset ja turvalliset materiaalivalinnat ohjaavat laadukkaan sisäympäristön saavuttamista ja tuovat ekologisuutta aikaa kestävällä ulkonäöllä.

Myös julkisivuremonttien yhteydessä saadaan kiinteistölle uutta hohtoa ja nykyaikaisuutta, kun arkkitehdit pääsevät vaikuttamaan julkisivusaneerauksen suunnitteluun.

Arkkitehti pääsuunnittelijan roolissa

Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan rakennushankkeisiin on tullut nimetä pääsuunnittelija vuodesta 2000 lähtien. Pääsuunnittelijan tehtäviin kuuluvat esimerkiksi suunnittelukokonaisuudesta vastaaminen, yhteydenpito viranomaisiin ja rakennusluvan hakeminen.

Arkkitehti toimii yleensä taloyhtiön korjaushankkeen pääsuunnittelijana, sillä hänellä on usein laajin näkemys suunnittelua koskevista tärkeistä asioista.

Mitä suunnittelua tarjoamme taloyhtiöille?

Tarjoamme eri aikakausien rakennuksien suunnitteluun erikoistuneet tekijät kaikista suunnittelun sektoreista. Hallitsemme taloyhtiöiden julkisivu-, linja- ja vesikattosaneerauksien kaltaiset isommat korjaushankkeet, mutta myös pienemmät tilamuutokset esimerkiksi yhteistilojen käyttötarkoituksen muutoksiin liittyen.

Tutustu korjaussuunnittelun palveluihimme.

Ladattavat materiaalit

Korjaussuunnittelun esite

Lisätietoa palvelusta:

Kati Uhre

Suunnittelupäällikkö, rakennusarkkitehti
kati.uhre@raksystems.fi
+358 41 731 8288