Taloyhtiön hallituksen vastuut - Kiinteistökartturi apuna.
ILMANVAIHTOHORMIEN KUNTOTUTKIMUKSET

Hormitutkimuksilla varmuus ilmanvaihtohormien toimivuudesta sekä kunnosta.

Hormitutkimukset jaetaan Hormikartoituksiin sekä Hormikuvauksiin. Perusteelliseen hormien kuntotutkimukseen suositellaan tehtäväksi sekä hormikartoitus että -kuvaus.

Hormitutkimukset toimivat hyvänä pohjana korjausrakentamisessa suunnittelulle

Niin isojen kuin pientenkin kiinteistöjen hormien kunto on tarpeellista selvittää muun muassa toiminnallisuuden, korjaushankkeiden sekä käyttöturvallisuuden vuoksi. Hormitutkimustarve tulee vastaan esimerkiksi taloyhtiön linjasaneeraushankkeen hankesuunnitteluvaiheessa, kun ilmanvaihtohormien kuntoa selvitetään suunnittelun tueksi.

  • Teemme hormitutkimuksia ilmanvaihdon hormeihin ja kiinteistöihin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanvaihto.
  • Kiinteistö voi olla iso tai pieni.
  • Soveltuu erinomaisesti taloyhtiön korjaushankkeisiin sekä ilmanvaihdon ongelmien kartoittamiseksi.

Hormikartoitus

Kartoitamme kiinteistön Hormikartoituksessa kaikki kiinteistön poistoilmanvaihtohormit savun avulla. Selvitämme kartoituksella poistoilman kulkureitit tilakohtaisesti.

Laadimme Hormikartoituksesta sinulle kirjallisen raportin, joka sisältää hormikartat, joihin olemme merkinneet mihin huoneistoihin ja tiloihin hormit johtavat. Kirjaamme hormiraporttiin myös mikäli havaitsemme vuotavia hormeja ja niiden laajuuden. Toimitamme sinulle raportin sähköisesti ja liitämme mukaan kuvausmateriaalin digitaalisessa muodossa.

Hormikuvaus

Videokuvaamme Hormikuvauksessa kaikki kiinteistön pystysuunnassa olevat hormit niin laajalti, kuin se on meille kuvausteknisesti mahdollista löytääksemme hormeissa olevat mahdolliset poikkeamat, viat ja puutteet.

Laadimme Hormikuvauksesta sinulle kirjallisen raportin, joka sisältää hormikartat, joihin olemme merkinneet hormien pituudet ja halkaisijat.

Ota yhteyttä!

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.