Kiinteistökartturi helpottaa taloyhtiön arkea
Kiinteistökartturi

Kiinteistökartturi tuo helpotusta taloyhtiön arkeen

Kiinteistökartturi on taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän työkalu kiinteistön ennakoivaan ylläpitoon.

Helpota taloyhtiön kunnossapitoa

Kiinteistökartturi konkretisoi taloyhtiöiden korjaushankkeiden hallinnan. Palvelu helpottaa tiedon jakamista ja PTS:n ylläpitämistä sekä toteuttamista.

  • Sähköinen palvelu, joka toimii osoitteessa www.kiinteistökartturi.fi.
  • Sopii niin pienille kuin isoille taloyhtiöille.
  • Huoltotoimenpiteiden ja korjaushankkeiden aikataulutus suunnittelu ja budjetointi helpottuu.
  • Taloyhtiön kunnossapitotarveselvitys hallituksen käyttöön suoraan Kiinteistokartturista.
  • PTS:n ylläpitäminen ja toteuttaminen helpottuu.

”Kiinteistökartturin avulla kuntoarvion pohjalta tehtyä PTS-suunnitelmaa voi ylläpitää itse, jolloin sen elinkaari pitenee.”

Jukka Koivisto, Aora Isännöinti yhtiön perustaja ja isännöitsijä

Raksystemsin tekemä kuntoarvio löytyy automaattisesti Kiinteistökartturista

Kiinteistökartturi on taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän sähköinen työkalu kiinteistön ennakoivaan ylläpitoon. Palvelu on yhteensopiva Raksystemsin kuntoarvion sekä kuntotutkimusten kanssa. Kiinteistökartturista löytyy automaattisesti Raksystemsin taloyhtiölle tekemä kuntoarvio.

Kiinteistöön tehdyn kuntoarvioinnin jälkeen yhtiön tiedot siirtyvät Kiinteistökartturiin asiantuntijan toimesta. Taloyhtiö saa ohjeet palvelun käyttöönottoon liittyen kuntoarviosta saatavan raportin toimituksen yhteydessä.

Raksystemsin taloyhtiön kuntoarvion tilaajana saat Kiinteistökartturin veloituksetta käyttöösi 12 kuukaudeksi, etu on voimassa toistaiseksi.

Tutustu ja ota käyttöön www.kiinteistökartturi.fi.

Helpota taloyhtiön kunnossapitoa

Kiinteistökartturin avulla hallituksen on helppo suunnitella, jakaa tietoa ja toteuttaa tulevat remontit, kun taloyhtiön tiedot pysyvät tallessa myös taloyhtiön avainhenkilöiden vaihtuessa ja niihin voi palata milloin tahansa.

Huoltotoimenpiteiden ja korjaushankkeiden aikataulutus, suunnittelu ja budjetointi on vaivatonta ja ne on esitetty havainnollisesti. Myös tutkimusten tilaaminen, varaaminen ja asukaskyselyjen tekeminen on nopeaa palvelun kautta.

Selkeä aikajana auttaa hahmottamaan suunnitellut toimenpiteet kommenttien ja tarkentavien tietojen avulla. Voit esimerkiksi merkitä tietyn toimenpiteen järjestelmäkohtaiseksi ja sijainnin talo-, rappukäytävä- tai asuntokohtaiseksi.

Taloyhtiön kunnossapitotarveselvitys hallituksen käyttöön on saatavill suoraan Kiinteistokartturista.

Sujuvoita budjetointia ja tiedon jakamista

Taloyhtiön budjetin suunnittelu onnistuu helposti lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Hallitus voi seurata korjaushankkeiden vaikutusta taloyhtiön budjettiin ja hahmottaa niiden vaikutukset osakkaiden yhtiövastikkeisiin.

Taloyhtiön tutkimuksiin ja korjaushankkeisiin liittyvät dokumentit pysyvät tallessa yhdessä paikassa. Niitä on helppo jakaa, arkistoida ja kommentoida työryhmän kesken korjaushanketta suunniteltaessa, sen aikana ja sen jälkeenkin.

Hyödynnä asiantuntijaa

Raksystemsin asiantuntijoiden tekemän kuntoarvion ja siihen kuuluvan pitkän tähtäimen suunnitelman (PTS) avulla saadaan kokonaiskuva kiinteistön tulevista korjaustarpeista. Kuntoarviosta on myös suuri apu lain vaatiman kunnossapitotarveselvityksen laatimisessa. Saat kuntoarvion tiedot kätevästi suoraan Kiinteistökartturiin.