Märkätilojen kosteuskartoitus

Ajoita kylpyhuoneremontti oikein

Taloyhtiön märkätilojen kosteuskartoituksessa selvitetään, löytyykö tiloista kosteutta ja onko aihetta jatkotoimenpiteille. Katso tarjouksemme tältä sivulta!

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!

Täytä tarjouspyyntölomake ja palaamme sinulle tarjouksen kanssa mahdollisimman pian.

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16

Märkätilojen kosteuskartoituksella selvitetään ongelmakohdat

Taloyhtiön märkätilojen kosteuskartoituksessa tarkastetaan märkätilojen vesivahinkoalttiit paikat, kuten lattiakaivo sekä suihkunurkkaus. Kosteusmittarilla varmistetaan, ettei märkätiloista löydy kosteutta.

  • Kartoituksen avulla märkätilaremontin ajankohdan määrittäminen onnistuu.
  • Teetettävä viimeistään 20 vuotiaalle taloyhtiölle.
  • Pinnat havainnoidaan kosteudentunnistimella.
  • Taloyhtiölle luovutetaan kosteuskartoituksesta kirjallinen raportti, josta löytyy märkätilojen kuntoluokittelu.

Taloyhtiön märkätilojen kosteuskartoitukset nyt tarjoushintaan!

Märkätilakartoitukset 45€/huoneisto

(Pirkanmaa, Uusimaa ja Varsinais-Suomi)


Märkätilakartoitukset 40€/huoneisto

(muu Suomi)

Hinta voimassa, kun kartoitettavia asuntoja on vähintään 20 kpl. Pienemmät yhtiöt tarjousten perusteella.

Kartoitukset suoritetaan enintään 3kk:n kuluessa tilauksesta. Mikäli huoneistoihin ei ole pääsyä tarkastuksen aikana laskutamme erillisestä käynnistä tarjouksessa määritellyn lisähinnan mukaisesti. Lisäksi veloitamme kilometrikorvaukset ko. alueen hinnaston mukaisesti. Hinnat voimassa koko Suomessa 30.4.2021 mennessä tehtyihin tilauksiin. Kaikki hinnat sis. alv 24%. Toimeksiannossa noudatetaan Konsulttitoiminnan yleisiä sopimusehtoja KSE 2013.

Tilaukset asiakaspalvelu@raksystems.fi sekä 030 670 5500.

Märkätilojen kosteuskartoitus

”Tulevien märkätilakorjausten rahoituksen ja toteutusajankohdan suunnittelun kannalta, märkätilojen kosteuskartoituksesta saatava raportti sekä kuntoarviosta lisäksi saatava PTS-ehdotus ovat erinomaisia työkaluja isännöitsijälle ja taloyhtiölle.”

Isännöitsijä Päivi Sandén

Märkätilojen kosteuskartoitus tehdään yleensä pintoja rikkomatta

Märkätilojen kosteuskartoituksella pystytään samalla kertaa kartoittamaan kaikkien asuntojen kosteiden tilojen tekninen kunto. Märkätilojen kunnon selvittäminen kannattaa teettää ammattilaisella säännöllisin väliajoin, sillä asukkaiden vaihtuessa myös käyttö- ja kulutustottumukset vaihtuvat. Vuosien karttuessa myös taloyhtiön ikä vaatii huolellista kunnon tarkastusta ja huolenpitoa. Kartoituksen teettäminen on kannattavaa myös, koska ajoissa havaitun vaurion tai puutteen korjaaminen voi tuoda tuntuvia säästöjä verrattuna tilanteeseen, että vaurio tai puute olisi jäänyt huomaamatta. Näin taloyhtiön arvo säilyy parempana vuodesta toiseen.

Märkätilojen kosteuskartoituksessa selvitetään tutkittavan tilan tai rakenteen kosteustilanne, mahdolliset kosteusvaurioriskit, sekä mahdolliset korjaus- tai lisätutkimustarpeet. Kartoituksessa apuvälineenä käytetään kosteudentunnistinta. Tutkimuksen suorittaa Raksystemsin ammattitaitoinen asiantuntija.

Taloyhtiön märkätilat luokitellaan kunnon mukaan

Kosteuskartoituksesta luovutetaan isännöitsijälle sähköinen raportti, jossa arvioitavien rakenneosien kunto luokitetaan neljään kuntoluokkaan. Raportissa esitellään tulokset asuntokohtaisesti sekä koko taloyhtiön yhteenvetona. Raporttiin lisätään myös valokuvia havainnoimaan märkätilojen kuntoa.