Raksystems vahvistaa jalansijaansa Hämeenlinnassa

Raksystems Insinööritoimisto Oy jatkaa vahvaa kasvuaan Hämeenlinnassa. Yritys muuttaa uusiin, isompiin tiloihin Kasarmikadulle syyskuussa. Kasvun myötä Raksystems laajentaa toimintaansa Kanta-Hämeessä tarjoamalla paikallisesti nyt myös suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamispalveluita.

Valtakunnallinen rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys Raksystems on Hämeenlinnassa jäädäkseen, ja aikoo rekrytoida alueelta vastaisuudessa useita alan huippuosaajia. Hämeenlinnalaiset tuntevat Raksystemsin ennestään asuntokauppaan liittyvistä palvelukokonaisuuksistaan, kuten Asuntokaupan kuntotarkastuksesta, mutta nyt yritys tarjoaa paikallista osaamista myös suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamiskentässä.

Palvelutarjonnan laajentaminen suunnitteluun, valvontaan ja rakennuttamiseen mahdollistaa paikallisen osaamisen aina remontin alusta loppuun asti. Nyt asiakkaita palvellaan kokonaisvaltaisesti ja taloudellisesti koko elinkaaren ajan niin korjausrakentamisessa kuin uudisrakentamisessakin unohtamatta kuitenkaan jo tutuiksi käyneitä asuntokaupan kuntotarkastuksia.

Hämeenlinnalaista asiantuntijuutta

Raksystems on perustettu vuonna 1989 ja saavuttaa parin vuoden päästä kunnioitettavan 30 vuoden iän. Etelä-Hämeen aluetoimisto ei tässäkään jää jälkeen, sillä sekin on jo lähes 15 vuoden ikäinen. Toimisto on alusta asti ollut erittäin vetovoimainen.

’Oli vain ajan kysymys, että palveluita haluttiin laajentaa alueella. Meillä on melkein 20 aluetoimistoa ympäri Suomea. Laadukas palvelu syntyy paikallisesta läsnäolosta ja haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden käyttää palveluitamme valtakunnallisesti’, kertoo Raksystemsin toimitusjohtaja Marko Malmivaara.

Tällä hetkellä Hämeenlinnassa toimii seitsemän raksystemslaista. Kaikki ovat työskennelleet Raksystemsillä jo vuosien ajan ja alue on heille erittäin tuttu. Työntekijät ovat tyytyväisiä siihen, että alueelle saadaan lisää tekijöitä.

 

Yrityksen kasvu on hurjaa

Yritys ei menesty ilman kunnianhimoista suunnittelua ja johtamista. Raksystems on hyvä esimerkki menestymisestä.

’Liikevaihtomme on kasvanut vuoden takaisesta 36 % ja olemme palkanneet kahden viime vuoden aikana yli 60 uutta työntekijää. Kasvu on hurjaa ja olemme hyvässä suunnassa kahden vuoden takaisessa suunnitelmassamme. Jokainen työntekijämme tekee töitä täydellä sydämellä asiakkaan parhaan edun saavuttamiseksi ja työ kantaa hedelmää’, Raksystemsin toimitusjohtaja Marko Malmivaara kertoo.

Myös Hämeenlinnan ulkopuolella Raksystemsin tunnetuimpia palvelukokonaisuuksia ovat asuntokauppoihin liittyvät palvelut, mutta pikkuhiljaa yritys aletaan tuntea myös sen tarjoamista suunnittelu- ja konsulttipalveluista.

’Kaikki alkoi puolitoista vuotta sitten, kun Raksystems osti AEC Rakennus Oy Projektinjohdon osakekannan helmikuussa 2016. Tämän johdosta yrityksen fokus on laajentunut kuntotutkimuksesta yhä enemmän myös projektinjohtoon, rakennuttamiseen, valvontaan sekä suunnitteluun’, Malmivaara jatkaa.

 

Lisätietoja:

 

 

Marko Malmivaara, toimitusjohtaja p. 030 670 5501

 

 

 

 

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp