Raksystemsissä arvot näkyvät konkreettisina tekoina.

Raksystemsin neljäs yrityskauppa vuonna 2019: LVI-suunnitteluun erikoistunut Tubular Oy

Suomen suurin kuntotarkastus- ja sisäilmayhtiö on vahvistanut LVI-suunnitteluosaamistaan ostamalla 6.9.2019 tehdyllä kaupalla Tubular Oy:n. Tubular on tunnettu pääkaupunkiseudulla talonrakentamisen LVI- tekniikkaan liittyvistä suunnittelu- ja konsultointipalveluista ja vahvistaa Raksystemsin kahdeksankymmenhenkistä suunnittelu- ja rakennuttamisresurssia neljän asiantuntijan voimin.

Vuoden 2019 aikana jo neljännen toteutuneen yrityskaupan jälkeen Raksystems-konsernin pro forma liikevaihto ylittää 37 M€ vuonna 2019 ja henkilöstövahvuus on 350 henkeä. Konsernin tavoitteena on ylittää 100 M€:n liikevaihto vuonna 2023. Juuri toteutuneen yrityskaupan myötä Tubular jatkaa Raksystemsin tytäryhtiönä.

”Yrityskauppa vahvistaa Raksystems Insinööritoimisto Oy:n viime vuosien panostusta kasvaa tunnetummaksi ja houkuttelevammaksi isoja kiinteistöjä koko niiden elinkaaren ajan palvelevaksi alan toimijaksi. Tubularin yrityskauppa on luonnollinen jatkumo vuonna 2017 tehdylle Insinööritoimisto R J Heiskanen Oy:n sekä tänä kesänä tapahtuneelle HSSR:n kaupoille. Etenkin Raksystemsin ja Tubularin yhtä pitkä eli jo kolmikymmenvuotinen historia, kokeneet asiantuntijat sekä hyvin hoidettu ja laaja asiakaskunta täydentävät erinomaisesti Raksystemsin suunnittelupalveluiden kasvun taivalta, kertoo Raksystems Insinööritoimisto Oy:n toimitusjohtaja Marko Malmivaara.

Tubular Oy jatkaa toimintaansa osana Raksystemsiä. Toiminta nykyisten asiakkaitten kanssa tulee jatkumaan entisellään. Yrityksen toimitusjohtajaksi tulee Raksystemsin toimitusjohtaja Marko Malmivaara.

”Raksystemsin suunnitteluorganisaation kasvua on ollut mielenkiintoista seurata sivusta ja nyt toki iloitsemme, että pystymme tuomaan kauan kaivattua lisävahvistusta LVI-suunnitteluosaamisellamme koko konsernin asiakkaiden hyväksi. Samalla takaamme nykyisten asiakkaidemme hyvän palvelutason jatkumon, kun voimme isona toimijana tarjota monipuolisesti palveluita, kertoo Tubular Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Linturi.

Lisätietoja:

Marko Malmivaara
Raksystems Insinööritoimisto Oy
Toimitusjohtaja, DI

Kimmo Linturi Tubular Oy

Kimmo Linturi
Tubular Oy
Toimitusjohtaja, ins.
040 700 0363
kimmo.linturi@tubular.fi

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp