Opiskelijalle

Viittä vaille valmis mutta työpaikkaa vailla?

Opiskelija, hae meille tekemään päättötyötäsi tai opiskelujesi viimeiseen harjoitteluun.

Uratarinat Avoimet työpaikat
Opiskelija, hae meille tekemään päättötyötäsi!

Opiskelijat ja vastavalmistuneet ovat tulevaisuutemme – etsimme alan uusia vaikuttajia joukkoomme

Työnantajana Raksystems on moderni ja matalahierarkinen insinööritoimisto, jossa keskiössä ovat hyvinvoiva ihminen, paras palvelu sekä tekemisen meininki. Tuemme asiantuntijuuden kasvua ja haluamme nähdä sinun kasvavan ja menestyvän meillä.

Tarjoamme niin B2C, B2B sekä pro-asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme kiinteistöomaisuuden arvon säilymisen ja terveellisen elinympäristön. Painopisteinämme on mm. kiinteistöjen ennakoiva kunnossapito, kosteudenhallinta, hyvä sisäilma, rakentamisen laatu sekä kestävä kehitys. Olemmekin jo yli 350 henkinen konserni ja toimimme Suomessa kautta maan sekä Ruotsissa. Visionamme on olla tulevaisuudessa Skandinavian johtava kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntija.

Tutustumalla kotisivujemme tarjontaan, saat jo hyvän kuvan asiakkaistamme, henkilökunnastamme sekä palveluistamme. Esimerkiksi uratarinamme kertovat mielenkiintoisia asiantuntijoidemme sekä tukihenkilöidemme urakehitystarinoita ja heidän ajatuksiaan Raksystemsistä työnantajana.

Päättötyöpaikan hakeminen

Mikäli opintosi ovat siinä vaiheessa, että olet ryhtynyt etsimään opinnäytetyöpaikkaa, toivomme sinun olevan yhteydessä meihin.

Lähetäthän viestillä tiedon itsestäsi, sekä missä vaiheessa opintosi ovat, ja onko sinulla ehkä jo runko päättötyön aiheesta. Lisää mukaan vielä ote käydyistä opinnoistasi.

Hae meille avoimella hakemuksella, lähetä se tästä.

Ladattavat materiaalit

Päättötyö-esite